Creatio

Київ, Варшава (Польща)

11 вересня 2023 16:38

Олеся Онищенко, Middle Partner Account Manager з 2016 року

Привіт! я з Creatio вже понад 7 років. І знаєто що — I’m loving it ©!
Тут дійсно працюють найкращі люди — в будь-якій ролі ти зможеш знайти свій role model для натхнення, наслідування та свого професійного (і особистого) розвитку за різними векторами. Тобто це не історія, де крутий R&D, але посередні продавці чи маркетологи або навпаки геніальні сейли, які можуть продати посередній продукт. НІ — в кожній вертикали працюють реальну круті експерти на різних рівнях (від спеціалістів до менеджерів) — від sales team, marketing, customer success до фін.депу, legal team та звісно R&D, HR, Internal innovation team і т. д.
Але окрім цього що дуже важливо — ти маєш тут всі можливості для побудови кар’єри як горизонтально (у мене був такий перехід з партнерського департаменту в marketing&bizdev), так і вертикально (я стартувала як менеджер по роботі з партнерами — зараз я працюю з командою більше 20 людей, ми закриваємо 4 різні напрямки BizDev вертикалі). За останні 4 роки роботи в напрямку BizDev мої «випускники» долучалися до таких департаментів як Marketing, Sales, Channels (партнерський), Pre-sales, Customer Success, R&D або зростали таких в лідерів в нашій вертикалі. То ж мій приклад не виключення — це просто результат тривалої та безперервної роботи в стилі growth mindset.
Так, як проходила ненайпростіший процес рекрутингу та онбордингу в Creatio (тоді ще Террасофт). Так, зараз як наймаючий менеджер я можу сказати всім потенційним кандидатам, що на вас чекає серія інтерв’ю, кейсові завдання і в разі успіху 2-тижневе навчання та ще 2,5 місяці онбордингу в вашу роль, а потім знову безеперевне навчання, бо Grow every day — одна з ключових корпоративних цінностей.
Проте, вас будуть супроводжувати на цьому шляху ваші менеджери, ментори, команда, HR департамент, та насправді будь-хто, до кого ви прийдете з питанням чи за порадою, відгукнеться.
Плюс ви отримаєте можливість долучитися до команди, яка створює крутий український продукт, який використовується клієнтами around the clock, а також можливість розширити свою експертизу роботою не тільки з локальним ринком, а й з глобальними ринками (так сталося і зі мною минулого року — з Eastern Europe регіону я і моя команда отримала можливість працювати спочатку з усією континентальною Європою, а зараз ми лідимо BizDev функції around the world).
То ж якщо ти не боїшся викликів, не в твоєму стилю робота «від гудка до гудка», ти хочеш знайти однодумців, з якими легко вирішувати не тільки професійні челенджи, а й круто проводити позаробочий час (bar crawl, квізи, настолки, винні дегустації чи книжкові клуби.... перелік нашої «позакласно роботи» задовгий) — нам по дорозі до успіху!