Creatio

Київ, Варшава (Польща)

3 жовтня 2019 22:57

Vadym Kondybin, Full Stack .NET Developer at Terrasoft

Всім привіт!
На даний момент пропрацював в компанії вже 1 місяць на позиції розробник bpm’online (Full Stack .NET Developer). За цей час встиг пройти навчання, а також свій перший спринт у даній компанії. Тепер хочу поділитись першим враженням.
Рекрутинг пройшов дуже швидко: у середу вечором надіслав резюме, в четвер зателефонувала HR-менеджер (Олена Сітовська), в п’ятницю пройшов 2 співбесіди, в понеділок ще 3 (1 по скайпу) і вже у вівторок отримав job-offer.
План навчання розрахований на 10 днів (хоча даний термін не є принциповим — головне якісно засвоїти матеріал). Після завершення навчання потрібно отримати сертифікат розробника.
Сам робочий процес побудований по класичному SCRUM-у, з усіма його елементами. Тривалість спринту — 2 тижні.
З технічної точки зору в роботі використовується розроблений компанією власний «фреймворк» (тому і позиція звучить «розробник bpm’online»), а також класичні фреймворки та технології (список можна прочитати в описі до позицій). Сама ж робота полягає в гармонійному поєднанні різних підходів, фреймворків і технологій для отримання якісного результату з максимальною швидкодією. Тому для роботи необхідно багато знань і навичок, але якщо чогось не знаєш, то завжди є в кого спитати та отримати дружню допомогу.
Про «плюшки» тут написано вже багато. Зі свого боку за цей місяць я застав розміщення різних кавомашин з подальшим опитуванням, які машини установити в офісі. Також компанія організувала стрибки з парашутом (4,2 км) для усіх бажаючих. Завтра збираюсь піти на перший корпоратив, на який запрошено відомих зірок шоу-бізнесу.
Сподіваюсь, мій відгук стане вам в пригоді. Бажаю успіхів ))))