2 травня 2018 12:47
Цього місяця свякуватиму невеличку дату — мої 3 роки в Terrasoft. Тому цей відгук буде не в форматі review компанії, а швидше признанням їй у коханні:)
До Terrasoft я встигла попрацювати у декількох дуже різнопланових компаніях: від невеликого e-commerce стартапу (200 працівників) до масштабного холдингу (20 тис. працівників). Звісно, у кожної з цих компаній були свої недоліки та переваги, але рано чи пізно роботодавець перетворювався на таку собі «сalm river», куди ти приходиш, виконуєш свої задачі і забуваєш про все, чим займався останні 8 годин, покинувши стіни офісу.
І як кардинально відрізняється від вищеописаного Terrasoft!
З одного боку, я пам’ятаю свій перший день на стільки детально, наче він був лише вчора. З іншого — за цей період наче ціле життя промайнуло: я встигла змінити 3 позиції, які кардинально відрізняються одна від одної функціоналом, за плечима безліч підтриманих компанією ініціатив і проектів. А найголовніше — ідей для втілення з кожним днем більшає, а всередині не згасає відчуття, що точно все вийде:)
В попередніх відгуках писали про те, що у нас тут багато роботи. Але давайте будемо чесними, тут працюють лише ті люди, яких об’єднує шалена пристрасть до своєї справи, ми обожнюємо свою роботу, кожен у різних сенсах бачить свій вклад у продукт, це надзвичайно драйвить.
Окрема тема — люди. Таку концентрацію розумних, уважних, різнопланових, крутезних професіоналів я не зустрічала ніде. Якщо хтось із наших читатиме це, то я дуже вдячна вам за те, що у кожного є чому повчитися:)
А тепер оцінка:)
— Тут багато змін, і ми їх любимо.
— Тут амбіційні цілі і задачі, і це нас надихає.
— Тут є чому і у кого повчитися.
— Тут буває нереально складно, тому ми — силачі:)
І наостанок: Terrasoft може подобатися, а може і не подобатися. Точно знаю одне — він точно не залишить вас байдужими.