Хочу щиро подякувати команді за приємну, підтримуючу й дружню атмосферу. Усі, з ким встигла попрацювати — справді класні, залучені, уважні до деталей і відкриті до комунікації. Особлива подяка фаундерам, які формують чудову культуру всередині компанії, самі активно в цьому беруть участь, підтримують прозорість і прислухаються до думок команди.
Пропрацювала в компанії майже пів року, і завершили співпрацю ми дуже екологічно, тож кажу це вже як колишня працівниця. Мені дуже шкода, що ми змушені були завершити співпрацю, але я щиро бажаю команді розвитку й усіх можливих успіхів! Із задоволенням слідкуватиму за новинами компанії і її успіхами в LinkedIn 💛
Працюю в компанії 3,5 роки, у січні 2025 року пішла в декретну відпустку, але планую повернутись через деякий час і дуже рада, що мене чекають та підтримують.
Окремо хочу відзначити, що завдяки власникам, Юрі та Насті, я взагалі знайшла себе в IT-сфері. За освітою я інженер, але за їх порадою пройшла курси в дизайн-школі, після чого потрапила до студії. За час роботи, починаючи з позиції трейні, я виросла до Дизайн Ліда.
Неймовірно приємно спостерігати, як студія розвивається і розгалужується до цього часу.
Великим плюсом студії є те, що власники прислухаються до думок співробітників, збирають зворотний зв’язок, регулярно аналізують, в чому можна покращити процеси, і впроваджують ці зміни. Таке практикується далеко не в кожній компанії.
Також, у складний для України час, студія не припинила покращення умов для працівників та їхній розвиток і пропонує компенсацію за користування коворкінгом під час блекаутів. Також є можливість відвідувати заняття англійської.
Для мене наш колектив і наша студія — це не просто колеги і місце роботи, це друга сім’я, де тебе слухають, підтримують і поважають.
Я вже кілька років знаю Cre8 Team як надійного партнера — ми разом працювали над Healthcare проєктом. А нещодавно я приєдналася до команди і, чесно кажучи, рішення прийняти оффер було для мене очевидним. Я знала, що в компанії все класно організовано: взаємодія з замовниками, сильний підхід до delivery, добре налажана віддалена робота. І це підтвердилося, коли я сама почала працювати тут. Компанія має чіткий план розвитку, знає, які кроки робити, щоб ставати кращими.
Керівництво завжди відкрито до нових ідей і реально підтримує ініціативи. А ще тут продумані деталі — наприклад, на onboarding чекає класний welcome gift!
Командний дух підтрімуется щотижневими зустрічамі. Це чудова можливість поспілкуватися на різні теми, краще познайомитися та обмінятися ідеями. І що круто — майже ніхто ці зустрічі не пропускає.
Вікторіє, вітаємо!
Дуже дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо ваш розгорнутий зворотний зв‘язок, який допоможе нам врахувати всі недоліки та виправити їх.
Нам дуже шкода, що ви не відзначили для себе типи проєктів, на яких спеціалізується наша компанія, а також не запам‘ятали склад учасників нашої зустрічі. На ній були присутні CEO, TPM та Co-founder (яка, справді, прихворіла, але взяла участь у зустрічі з власної ініціативи). Усі ці моменти обговорювалися під час зустрічі.
Щодо забезпечення технікою, випробувального періоду та формату роботи — кожного кандидата інформують про це ще до співбесіди. У цих питаннях наша компанія дотримується політики максимальної прозорості та відкритості. Кожен кандидат самостійно вирішує, чи підходять йому такі умови, і лише після прийняття рішення проходить співбесіду. Враховуючи, що ви були присутні на зустрічі, ми зробили висновок, що ці умови є прийнятними для вас.
Перепрошуємо, якщо цей висновок був передчасним і ми марно витратили час усіх учасників.
Також щиро дякуємо вам за наданий зворотний зв’язок не лише щодо нашої компанії, а й стосовно попередніх роботодавців, з якими ви співпрацювали. Це дає нам і нашим колегам можливість робити відповідні висновки та вдосконалювати свої процеси.
Ще раз дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення, якщо наша співбесіда не виправдала ваших очікувань. Бажаємо вам успіхів у пошуку вакансії, яка повністю відповідатиме вашим потребам.
З повагою, Cre8 Team.
Сподіваюся, цей відгук вбереже когось від витрати часу на таку «можливість».
Нещодавно пройшла співбесіду в Cre8 Team, де зіткнулася з неприйнятними умовами:
— Тестовий період не оплачується або оплачується частково, і власник виправдовує це одним невдалим випадком найму. При цьому позиція для досвідченого дизайнера, але замість грошей пропонують «досвід», що натякає на пошук джунів.
— Не надається техніка, бо компанія працює на ремоуті вже 5 років. Логіки в цьому аргументі немає.
— Не змогли чітко пояснити, з якими проєктами працюють — на інтерв’ю було троє людей (дизайнер, засновник і HR), але конкретики так і не прозвучало.
— HR вийшла на роботу хворою, хоча не мала голосу — схоже, лікарняні тут не передбачені.
— Некоректна відмова — замість загального фідбеку написали, що кандидату бракує досвіду для цієї ролі, хоча самі ж пропонують «можливість навчитися».
Шкода, що подібні компанії досі існують і не цінують людський ресурс. Як взагалі можна очікувати нормального ставлення в майбутньому, якщо вже на етапі співбесіди стикаєшся з таким підходом? Якщо компанія не готова адекватно оцінити твій час і зусилля на старті, то як можна розраховувати, що тебе там оцінять і підвищать зарплату в майбутньому?
Вікторіє, вітаємо!
З повагою, Cre8 Team.
Працюю в компанії майже чотири роки, два з яких обіймаю позицію Design Lead. Компанія надає надзвичайні можливості для професійного розвитку та кар’єрного зростання.
Окремо варто відзначити теплі відносини між членами команди та загальну атмосферу підтримки у дизайн-ком’юніті, де є змога обмінюватися досвідом, спілкуватися й брати участь у спільних розважальних активностях. Також щиро вдячна Cre8 Team за підтримку під час війни та періодів відключення електроенергії.
Вже рік працюю в Cre8 Team, і цей час став для мене чудовим періодом розвитку та реалізації професійних навичок. Компанія створює всі умови для професійного зростання, пропонує багато можливостей для навчання та підвищення кваліфікації — від різноманітних тренінгів до доступу до актуальних курсів і воркшопів. Мені особливо подобається те, що тут справді цінують кожного співробітника: є можливість висловити свої ідеї, і до них прислухаються.
Робота над проєктами завжди цікава та різноманітна — від e-commerce до складних B2B сервісів. Це чудово, бо завжди є шанс вивчити щось нове та вдосконалити свої UX/UI навички на реальних завданнях. Колектив дуже підтримуючий і дружній, з усіма легко знайти спільну мову і відчути себе частиною команди. Це місце ідеально підходить для тих, хто хоче розвиватися у сфері дизайну, працювати над цікавими проєктами та рости у колі професіоналів!
Я працюю тут трохи більше півроку і вже можу сказати, що це місце, де справді можна рости і розвиватися. Компанія підтримує не лише професійно, а й на особистому рівні — відчуваєш, що тебе цінують і допомагають рухатися вперед. Наші проєкти цікаві й різноманітні, що додає мотивації працювати та вивчати нове. Атмосфера в колективі дуже дружня і привітна. Це місце точно для тих, хто прагне зростання та нових можливостей.
Працюю у компанії вже майже 2 роки і можу точно сказати, що тут прислухаються до побажань спеціалістів і турбуються про зростання та комфорт! Є багато активностей на покращення скілів, як от англійська, курси та вебінари як для дизайнерів, так і для сейлзів. Також, тут можна прокачати дуже сильно свої навички у UX/UI завдяки великому обсягу різних проектів (mobile apps, e-commerce, B2B and B2C services, SaaS solutions, complex corporate projects).
Командою дуже задоволена: всі професіонали своєї справи, щирі та дружні!