CoreWillSoft GmbH

до 20 спеціалістів
Бонн (Німеччина)

28 серпня 2023 16:11

Violetta Levashova, Business Development Manager в CoreWillSoft

Працювала в CoreWillSoft трохи більше 2 років.

Хочу поділитися своїм досвідом. Можу відразу сказати, що відгук буде позитивним. Наприкінці напишу 2 пункти, на які потрібно звернути увагу, якщо ви хочете працювати в CoreWillSoft.

Працювала на посаді BizDev менеджера. Спочатку у мене були сумніви, адже я перейшла з великої компанії, де працює більше 3000 людей, в компанію, де працювало 20 (на той момент).
Проте це виявилося плюсом, оскільки всі питання вирішувались швидко і я потрапила в дружній колектив.

— Компанія приділяє особливу увагу онбордингу. Навіть коли я туди прийшла, перші 2 тижні фактично пройшли на знайомство з індустрією та продуктами компанії. Колеги та менеджмент компанії підтримували та надавали зворотній зв’язок. З самого початку будувалась прозора комунікація. Зараз, наскільки я пам’ятаю, процес онбордингу удосконалили і він може займати місяць.

— Якщо є ідеї чи пропозиції щодо покращення роботи, то вони будуть розглянуті. Я працювала безпосередньо з CEO і він дійсно прагне зробити найкраще для компанії і співробітників.

— Можливість працювати віддалено або в офісі. Компанія сплачувала коворкінг, коли я працювала за кордоном. Коли почалась повномасштабна війна, то компанія запропонувала допомогу для переїзду до Німеччини.

— Структура і підготовка. Тут я можу говорити про команду sales/marketing. Ми серйозно готувались до міжнародних виставок та різних заходів. Підготовка включала зустрічі з клієнтами та партнерами, а також проведення досліджень.

— Колектив. Мені їх не вистачає, у нас склалась чудова команда.

На що звернути увагу:

— Індустрія. Шановні, прочитайте про компанію перед тим, як йти на співбесіду. З’ясуйте більше про індустрію і подумайте, чи вам цікаво буде працювати. Якщо ви маєте намір подаватись на посаду sales/bizdev, то доведеться вивчити багато нової інформації. Для цього існує процес онбордингу, і колеги готові підтримати вас на кожному етапі, але важливо визначитися для себе щодо роботи у сфері фізичної безпеки.

— Розраховуйте на довготривалу співпрацю. Це може бути співпраця на роки з можливістю кар’єрного зростання.

Підтримали:  Юлія Баркова Iryna Gayas