23 травня 2025 13:27
Думаю, всі погодяться, що тижня достатньо, аби скласти змістовне, високорівневе враження про корабель, на борт якого ти зійшов, та осягнути його місію. Достатньо, щоб скласти враження про коректність обраного напрямку й візію, а також про капітана цього корабля та обраний ним амбітний маршрут.
Буде багато викликів, але це мотивує. Постійні внутрішні зміни лише підтверджують амбітність візії. Тут не просто закривають задачі, а створюють щось більше.
Цілі на випробувальний термін — чіткі та прозор. Одразу видно, що твій розвиток тут не випадковість, а свідомий процес.
Офіс сповнений артефактів, історії та життя. Окремого захоплення заслуговує Talent Acquisition Specialist Анастасія. Її екстравертна енергетика помножує на два якість хайрингу, анбордингу, атмосферність процесів і ламповість життя в офісі.
Після згадки Анастасії зрозумів, що окремого захоплення заслуговують усі, з ким уже довелося перетнутися, і впевнений — і ті, з ким ще не встиг познайомитися. Люди тут відкриті, залучені, кожен додає щось своє в загальну енергію. Кожен окремо — потужний спеціаліст і прикольна людина, а разом, у синергії та проактивності, вони створюють неймовірно потужну емерджентну систему.
Я чітко відчуваю, що не помилився й обрав саме той корабель, разом із яким зможу ефективно рухатися до своїх і спільних цілей, адже тепер я — частина команди.
Радий, що зійшов саме на цей корабель.