Corefy

Київ, Лондон (Велика Британія)

20 грудня 2024 0:27

Mikhail Malezhyk, PHP Software developer

Усім привіт! Я нещодавно став частиною команди Corefy і вирішив поділитися своїми враженнями про процес найму, перший тиждень роботи та загалом про компанію.

Про процес найму:
Процес залишив дуже позитивні враження. Комунікація була чіткою, рекрутер завжди був на зв’язку та оперативно надавав зворотний зв’язок. Усі етапи інтерв’ю були організовані на високому рівні, що дозволило відчути себе комфортно і впевнено. Дякую за професійно виконану роботу!

Про компанію:
Компанія справляє враження перспективної, особливо враховуючи її напрямок у домені paytech. Також, зважаючи на чималу кількість позитивних відгуків, поки що все підтверджується.

Про команду:
Команда виявилася чудовою! Привітні, компетентні люди, які готові допомогти та поділитися своїм досвідом. Окремо хочу зазначити професійну роботу керівника команди. З такими колегами адаптація проходить швидко і невимушено.

Про цілі на випробувальний термін:
Цілі чітко визначені та прописані, що дає зрозуміле уявлення про очікування від моєї роботи. Щодо складності поки важко сказати — для цього потрібно більше часу і знань про проєкт.

Про ментора:
Мій ментор відкрита людина, яка завжди готова відповісти на запитання або допомогти з будь-якими труднощами. Рома, так тримати — окрема тобі подяка!

Про перший тиждень:
Перший тиждень роботи легкий, цікавий і приємний завдяки команді. Привітна атмосфера, чітко визначена діяльність і підтримка дозволяють швидко ввійти в робочий ритм.

Загалом у мене поки що лише позитивні враження. З нетерпінням чекаю нових викликів і можливостей для зростання в цій компанії. Дякую за теплий прийом у команду!

Підтримали:  Anastasia Siur Taras Khodnevych