30 серпня 2024 11:52
Минуло 11 місяців роботи в corefy, настав час поділитись щирою думкою про свій досвід.
Отже, почну з процесу найму. Максимально швидко, не заставили довго чекати з відповіддю, без зайвих процесів. Кожна співбесіда пройшла максимально комфортно. По онбордингу, це продуманий план для комфортного входу в індустрію і проєкт. Цілі досяжні, перші задачі цікаві, багато документації по продукту, а також академія куди можна зазирнути за відповідями. Але звісно коли починаєш працювати в новій компанії, питань виникає багато і тут завжли поруч проджект менеджер, який розкаже, пояснить, покаже, наведе приклад. І так до кінця онбордінгу є розуміння індустрії, процесів, а також команда класних людей, які завжди допоможуть.
І от минуло 11 місяців і як же я люблю свою роботу ! Скільки навичок і досвіду, скільки підтримки, скільки цікавих задач і супер класна команда супер професіоналів, які теж люблять свою роботу і надихають.