Corefy

Київ, Лондон (Велика Британія)

5 червня 2024 17:04

Микола Безпрозванний, AQA engineer в GlobalLogic

Я нещодавно приєднався до Corefy і хотів розказати про свій неймовірно позитивний досвід під час процесу найму та початку адаптації. Спілкування з моїм рекрутером, Анастасією, було дружнім, чітким, послідовним та інформативним. Вона інформувала мене про графік співбесід та завжди була готова відповісти на будь-які запитання.
Сам процес адаптації лише почався але я вже можу поділитися досвідом роботи впродовж першого тижня. Він був насичений знайомствами з членами команди та корисними ресурсами, серед яких графік адаптації з чітко визначеними задачами, інформативними сесіями з ментором — під час яких він дуже детально, поступово та зрозуміло познайомив мене з проектом та частиною моїх обов’язків, що допоможе мені звикнути до ролі. Варто додати кілька слів про культуру компанії адже це щось неймовірне коли Wellbeing не на папері та словах, а у житті. Мене підтримали та привітали всі, кого я зустрічав. В команді дружня — позитивна атмосфера. Ментор та колеги максимально зацікавлені допомогти мені навчитися. Окремо варто виділити приємні бонуси на кшталт сніданків, бухгалтерської підтримки, неймовірних краєвидів з офісу та спільних інтересів, що не стосуються роботи.
Загалом мій досвід роботи з Corefy був чудовим. Позитивне спілкування та добре структурований процес адаптації зробили перехід плавним і приємним. Я радий почати цю нову главу своєї кар’єри з такою дружньою та професійною командою!