14 липня 2023 11:49
Погоджуюсь, дійсно дивна компанія.
Пройшов 2 співбесіди на позицію Engineering Manager з CTO та CEO, обіцяли фідбек впродовж тижня. Наразі минуло вже 3 тижні, але ніякого зворотнього зв’язку немає, вакансію в Djinny за якою відбувалась комунікація закрили та відкрили нову з іншою контактною особою.
Щодо процесу, комунікація з рекруитером відбувалась виключно в Djinni. Інтерв’ю з CTO було досить змістовним з мапінгом на реальні потреби/проблеми компанії. Інтерв’ю з CEO не дуже сподобалось, було якимось сухим та більш походило на опитування, що навряд чи дає можливість адекватно оцінити кандидата на позицію Engineering Manager.
Очевидно, що компанія не має достатнього процесного досвіду, що створює вагомі ризики марно витраченого часу.
Не рекомендую компанію.
Доброго дня, Вадиме.
Ще раз дякуємо Вам за можливість поспілкуватись з Вами онлайн після залишеного коментаря. Та дякуємо Вам також за більш розгорнутий фідбек та поради, які ми вже використовуємо на практиці. Нам дуже цінно отримувати зворотній зв’язок оскільки наша команда завжди готова до покращень та розвитку. І ще раз перепрошуємо за таку неприємну ситуацію. Бажаємо Вам гарного дня та мирного неба над головою.