У компанії CORE Team є правило, згідно з яким інтерв’ю записується на відео і передається клієнту для «подальшого розгляду». Після того як я не погодився за запис — прилетіла відмова:
У нас є певна процедура розгляду кандидатів і, зважаючи, що вас не влаштовує здійснення запису нашої розмови — не можемо вас далі розглядати.
Окремо зазначу, що рекрутерка не просила мого дозволу на запис, як цього чітко вимагає Закон України «Про захист персональних даних», а просто поставила перед фактом, що інтерв’ю буде записуватись. Коли я сказав, що на подібне не погоджуюсь, їй буквально відняло мову, після чого вона почала зі мною сперечатися. Це справило враження, що повага до особистих кордонів і законодавства для неї не є чимось важливим.
Добрий вечір, Олександре.
Дуже прикро, що сталось таке непорозуміння.
Запис первинного інтерв’ю є побажанням ряду наших клієнтів, але це завжди відбувається з добровільної згоди кандидатів і з попередженням про запис.
Будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення або у whatsapp на +380672194454 — я б хотіла розібратись у цьому кейсі.
Задайте собі питання: чому більшість співробітників не працює там більше аніж півроку — ви зрозумієте згодом, що це питання було риторичним.
Ганна Король — не Король. Бо це насправді токсичний Деспот.
Якщо Ви спробуєте навести довідку, то ви знайдете чудові історії про те, як особисті проблеми випливали в роботі, як настрій СЕО впливав цілком на роботу, як СЕО давав співробітникам щелбанів, як СЕО залишав співробітників без бонусів і так далі.
Якщо ви в Мілтех — ніколи не звертайтесь до CORE Team.