18 лютого 2022 19:42

Yuna Diachenko, Product Designer

работала месяц на позиции дизайнера, ни одного профессионала не было замечено
впечатление что понабирали джунов и делают шо попало, пока клиент платит (лишние вопросы никто не любит, что-то менять в процессах тоже не намерены)

дизайнерам с опытом не советую данную компанию

Юна, спасибо за фидбек, только увидел. Извини, если была не согласна с решением и аргументами, почему не проходишь испытательный срок, это было коллективное решение всей команды по нескольким показателям, включая отсутствия фита в процессы.

Мы считаем что у тебя хорошие хард скилы по дизайну и желаем найти компанию с которой будет фит или успешной практики на фрилансе.

Наш профессионализм оценивают клиенты по данным А/Б тестов, в частности CMO, CEO компаний которые на NASDAQ котируются как PartsID или например единонорог PapayaGlobal, который работает с нами годами и одновременно с Clay (сделали UX Slack).

Да, у нас есть джуны и считаем важным давать возможность талантливым людям получить опыт и научиться.

Юна, ми розуміємо, що ти засмутилась, що не пройшла випробувальний період. Це рішення було прийняте нами вже через два тижні після того, как ми почали співпрацювати. Воно було обґрунтовано твоєю малою залученістю в роботу компанії, небажанням хоча б раз прийти до офісу познайомитись з командою, постійно великою незрозумілою зайнятістью, яка заважала тобі виходити на дзвінкі з менеджментом, та ДУЖЕ повільним делівері будь-яких задач. За перші два тижні ти зробила один проект, який наші UX специ роблять за 2-3 дні. Ти позиціонувала себе, як досвідчений дизайнер, а працювала повільніше і меньш якісно, ніж будь-хто в нашій команді UX/UI спеців.

Все це навело нас на думку, що ти, будучи у нас на фултайм позиції, працюєш на ще якійсь роботі. Звісно, що нас це не влаштувало і тому ми вирішили тебе звільнити.

Отже, наші стандарти якості роботи і моральні принципи не дозволіли нам продовжити з тобою співпрацю.

Відносно твоєї оцінки нашої компетентності: ми в ТОП-10 найкращих CRO агенцій в світі за кількістю одночасних кліентів, кількістю членів команди та об`ємом доходу. Відповідно до найбільшого світового рейтингу digital-агенцій, ми на ТРЕТЬОМУ місці в світі серед CRO агенцій: clutch.co/...​timization/leaders-matrix. Але найкраща демонстрація нашої компетентності це успішні кейси для Depositphotos, Samcart, Crello, Auto.ria, Prom.ua, Ukrainian International Airlines і багато інших.

Отже, твоя неспроможність оцінити нашу компетентність ще раз підкреслює твою недостатню кваліфікацію для підтримки наших стандартів якості при роботі з клієнтами.

Бажаємо тобі більше смирення та великих успіхів у твоєму житті.

Підтримали: Maryna Pastukhova