Працював у компанії Conversion Rate Store протягом двох із половиною років. Це була моя перша робота в ІТ. За цей період компанія дуже сильно змінилася: зросла кількість працівників та клієнтів, збільшилася складність задач, значно удосконалилися процеси та менеджмент. Керівництво завжди готове вислухати, прийняти ідеї, мотивує і заохочує ініціативу. Також хочеться відзначити чудовий дружній колектив, з яким комфортно працювати і спілкуватися поза роботою. Я продовжую підтримувати зв’язок з багатьма з них. Приємно, що CRS дотримується високих етичних стандартів та принципів соціальної відповідальності й не співпрацює з компаніями, діяльність яких може мати негативний вплив на суспільство.

Декілька разів кидав резюме, але жодного разу не було відповіді

Не отримав відповіді після відгуку на вакансію компанії на djinni

Всім привіт!
Я працювала в компанії протягом останніх півтора років, і могла би сказати, що цей період пролетів як один день. Це завдяки тому, що робота тут не лише цікава, але й команда неймовірно відкрита та позитивна.
Керівництво компанії завжди відкриті для пропозицій щодо оптимізації робочих процесів і структури. Це створює атмосферу рівноправності, де кожен може відчути свій вклад у загальний успіх.
Щодо проектів, тут їх достатньо для того, щоб нікому не було нудно. Різноманітність ніш і тематик не лише робить роботу захоплюючою, але й забезпечує величезний обсяг досвіду та експертизи.

Всім привіт!
Працюю в компанії п’ятий рік.
За цей час відбувся неймовірний прогрес у всіх процесах. І я разом з цими процесами росту. Насправді, ми є номер один у світі (не жартую) за самовідданістю колективу, від самого верху до самого низу. Просто ще не всі про це знають. Ініціатива вітається й заохочується. Я просто щасливий, що потрапив в такий потік розвиваючоїся компанії. Зараз задоволений робочим місцем і бачу перспективи розвитку як особистого, так і компанії в цілому. Якщо ви прагнете потрапити в нашу команду, то, потрапивши, ви отримаєте вибуховий ріст своїх знань.

Працюю в компанії вже четвертий рік. Спостерігаю як компанія еволюціонує. Коли я починала співпрацю, то нас було близько 5ти штатних співробітників, інші — позаштатні. Наразі нас близько 40 людей, і ми продовжуємо зростати.

З кожним піврріччям процеси і якість наших результатів стає все вищою і кращою. Дуже лояльне керівництво, до якого є доступ і яке дійсно прислуховується до колективу.

Якщо є конкретні питання, пишіть напряму, буду рада допомогти з боку людини, яка тут працює.

Мала досвід спілкування з компанією як кандидат на позицію UI/UX Designer. Було 3 інтерв’ю (2,5 годин в сумі) + тестове (близько 5-6 годин). Отримала досить позитивний фідбек на тестове, після нього було фінальне інтерв’ю. Після фінального зі мною не зв’язувались, тому нагадала про себе HR-у і уточнила, коли можу чекати на фінальну відповідь. Через 2 дні отпримала повідомлення, що відпишуть мені протягом дня по моїй кандидатурі. Пройшов місяць, ніякого фінальний фідбеку з їх боку не було отримано, а враховуючи, що компанія має досить об’ємний хайрінг процес в 4 етапи, що займає близько 7-8 годин (враховуючи тестове), то це є неповагою до часу кандидатів.

Підтримали: Alex YaroshenkoEugene Samilyk

Всім привіт!
Я працювала в компаніїї рік на позиції CRO менеджера. Це був дуже цікавий і насичений рік.
Команда супер професійна, кожен учасник намагається робити максимальний вклад до загальної справи, всі горять тим що роблять і тому досягають класних результатів.
Фаундери дають можливість розкритися кожному, допомагають рости і розвиватись, а також створюють дружню атмосферу.
Радію, що могла бути частиною цієї історії. Якщо ви хочете розвивати аналітичні скіли, запускати багато експериментів і бачити як ви впливаєте на велику кількість різних бізнесів — вам сюди.

Підтримали: Maryna Pastukhova

работала месяц на позиции дизайнера, ни одного профессионала не было замечено
впечатление что понабирали джунов и делают шо попало, пока клиент платит (лишние вопросы никто не любит, что-то менять в процессах тоже не намерены)

дизайнерам с опытом не советую данную компанию

Юна, спасибо за фидбек, только увидел. Извини, если была не согласна с решением и аргументами, почему не проходишь испытательный срок, это было коллективное решение всей команды по нескольким показателям, включая отсутствия фита в процессы.

Мы считаем что у тебя хорошие хард скилы по дизайну и желаем найти компанию с которой будет фит или успешной практики на фрилансе.

Наш профессионализм оценивают клиенты по данным А/Б тестов, в частности CMO, CEO компаний которые на NASDAQ котируются как PartsID или например единонорог PapayaGlobal, который работает с нами годами и одновременно с Clay (сделали UX Slack).

Да, у нас есть джуны и считаем важным давать возможность талантливым людям получить опыт и научиться.

Самое ценное что может получить каждый сотрудник в компании — это большой обьем новых знаний и опыта и разумеется новые люди — команда очень дружелюбная и приятная, обрел множество друзей. Есть возможности для личного и карьерного роста внутри, отсутствует бюрократия и отзывчивый и приятный менеджмент.