Якщо ви розглядаєте CONSOLLINE як потенційного роботодавця, рекомендую уважно зважити всі ризики. Основні проблеми, з якими я зіткнулася під час роботи в компанії:
Постійні затримки заробітної плати — виплати нестабільні.
Висока плинність кадрів — співробітників можуть звільнити буквально одним днем, не завжди аргументуючи рішення. Часто це відбувається через фінансові труднощі компанії, а не через результати роботи.
Токсична атмосфера — внутрішня комунікація супроводжується ненормативною лексикою, а HR-директор дозволяє собі образливі висловлювання щодо співробітників.
Несплата коштів при звільненні — після розірвання співпраці компанія просто не доплачує обумовлену суму, не пояснюючи причин. Запити до HR-директора ігноруються, а пояснення від інших представників компанії суперечать реальним обставинам.
За роки роботи в різних компаніях я вперше стикнулася з таким ставленням. Тому цей відгук — не бажання комусь нашкодити, а попередження для тих, хто цінує професійне ставлення, стабільність і повагу в колективі.
Дякуємо за ваш відгук!
Ми цінуємо будь-який зворотний зв’язок, оскільки він допомагає нам ставати кращими. Consolline проходить важливий етап трансформації, спрямований на покращення внутрішніх процесів, корпоративної культури та фінансової стабільності. Ми визнаємо, що зміни можуть створювати виклики, і саме тому активно працюємо над вдосконаленням управління персоналом, комунікації та стандартів роботи. Ми прагнемо бути надійним партнером і роботодавцем, створюючи довгострокові відносини з нашою командою.
Якщо у вас залишилися питання або ситуації, які потребують роз’яснення, ви завжди можете звернутися до нас напряму, і ми будемо раді їх обговорити.
Бажаємо вам успіхів у подальшій кар’єрі та дякуємо за ваш досвід, який допомагає нам рухатися вперед!
Мала нагоду поспілкуватися на позицію рекрутера і хочу поділитися своїм враженням. Хотілось б відмітити, що процес найму організовано дуже комфортно, тепло та привітно, з швидкими зворотним зв’язком на всіх етапах та цікавими можливостями. Компанія динамічно розвивається, пропонує чудові умови, гарний соц пакет, не практикує культуру овертаймів, і розширює команди як в Україні, так і за її межами. Це важливо, адже зростання компанії відкриває перспективи і для власного розвитку.
Попри те, що наші шляхи поки не перетнулися, однозначно рекомендую розглянути можливості в CONSOLLINE.