Connect.net.ua

до 20 спеціалістів

27 серпня 2025 12:37

Juliia Bilodid

З 2009 року я разом із Артемом Білодідом була співзасновницею проєктів Мультітест та connect.net.ua.
На жаль, мій особистий досвід співпраці показав наступне:
— Партнери, яких залучав Артем, у підсумку опинялися у програшному становищі. Бізнес ставав дефолтним, або ж їм виставлялись умови, що робили подальшу співпрацю неможливою.
— У проєкті Мультітест, під який Артем залучив понад 250 000 доларів інвестицій, розвиток згодом, штучно фактично зупинився. Але по факту досі існує і приносить значний прибуток.
— Паралельно почав розвиватись інший проєкт — connect.net.ua, який повністю дублював ідею Мультітеста, але не мав інвестиційних зобов’язань.
— Нові партнери активно залучалися, їхній ресурс використовувався протягом кількох років, після чого співпраця припинялась.
— Мій власний ресурс теж був використаний протягом 15 років — без належного документального оформлення партнерських відносин. У результаті я опинилася в ситуації, аналогічній до інших партнерів, які залишилися без підтримки та зобов’язань з боку Артема.

Зі свого боку можу лише рекомендувати з максимальною обережністю підходити до будь-яких домовленостей із цією людиною. Вже на стадії підписання договору він вибудовує схему, яка дозволяє уникати відповідальності.

Як засновник проєкту надаю контекст.

Авторка «відгуку» — моя колишня дружина; шлюб розірвано за моїм позовом (рішення суду від 15.04.2024, залишене без змін 23.07.2024).

Між нами наразі триває декілька судових спорів, і цей допис розміщено в межах цього конфлікту, а не за досвідом роботи чи співбесіди.

Жодне наведене твердження не підтверджене рішенням суду чи документами.

Зокрема права на домен уже розглядалися за процедурою UA-DRP — за рішенням WIPO №DUA2026-0003 від 28.04.2026 скаргу опонента відхилено.

Готовий по суті відповісти на будь-який конкретний пункт.

Білодід Артем Сергійович

Juliia Bilodid
Як співзасновниця проєктів connect.net.ua та multitest.ua повідомляю: мій відгук стосується не особистого конфлікту, а обставин, важливих для оцінки ділової репутації та ризиків співпраці з Білодідом Артемом Сергійовичем.
Протягом 15 років я вела операційну діяльність цих проєктів: залучення партнерів, побудову партнерських і комерційних відносин.
У лютому 2024 року Білодід А.С., маючи технічний контроль над системами, одноосібно відключив мене від сайтів, CRM та інших робочих доступів, фактично усунувши від бізнесу без будь якої фінансової компенсації.
Наразі мною подано позов до суду України щодо спору про співзасновництво бізнесу та розподіл цифрових активів connect.net.ua і multitest.ua.
Судова справа: № 753/10527/26.
Справа WIPO № DUA2026-0003 не є рішенням державного суду України. Це адміністративна процедура UA-DRP щодо доменного спору multitest.ua, яка не вирішує спір між співзасновниками бізнесу.
Окремо зазначаю: у справі № 199/8589/24 судами першої та апеляційної інстанцій встановлено факт вчинення Білодідом А.С. домашнього насильства щодо дружини та його неповнолітнього сина. Також відкрито кримінальне провадження № 12026105090000323.
Вважаю ці обставини суттєвими для потенційних партнерів при оцінці добросовісності, ділової репутації та юридичних ризиків співпраці з Білодідом А.С.
Відносно непорядності до інвесторів — я думаю вони особисто більше розкажуть.