30 грудня 2024 11:36
Всім привіт!
Хочу залишити відгук про досвід рекрутингу по одній позиції. Нажаль до співпраці ми не дійшли, але весь процес був чудовим.
Відгукнувся на ваканцію, після цього зі мною зв’язались та дали тестове завдання, після здачі тестового дали обширний фідбек з плюсами та мінусами, після цього був чек анг. на 15 хв який також пройшов після чого запропунували інтервю (організаційне + технічне). Перед інтервю дали доки з детальною інформацією про умови роботи в компанії на 3 сторінки які зразу відповідають на більшість запитань кандидата. Співбесіда була гарно побудованою і була ніби проста бесіда між кандидатом та інтервюверами, все було класно та добре. Після співбесіди я отримав фідбек з рекомендаціями щодо розвитку.
Хочу подякувати рекрутерці Софії яка була на всьому шляху та оперативно відповідала на різні запитання впродовж процесу та детальну інформацію про компанію, а також подяку інтервюверу Богдану за цікаву та невимушену співбесіду та рекомендації після неї.
Тож можу рекомендувати всім дану компанію.
Дякую.
Привіт!
Дякую за такий розгорнутий та щирий відгук. Нам теж було дуже приємно з тобою співпрацювати, і сподіваємося, що ще матимемо таку нагоду в майбутньому! 😊