Computools

Київ, Дніпро, Запоріжжя, Варшава (Польща), Вроцлав (Польща), Лодзь (Польща)

12 січня 2023 20:57

Роман Савка, back - end developer в Computools

Познайомився із компанією цілком випадково — відкривши LinkedIn і прочитавши повідомлення від рекрутера. На той момент я ще працював в іншій компанії і вирішив погодитись на розмову із цікавості і з метою перевірити себе і свої знання на ринку IT. Після розмови із рекрутером склалось приємне враження про компанію, мені не просто пропонують кучу грошей і радужні перспективи, а шукають людину яка б хотіла розвиватись разом із командою над цікавими проектами. Після техніної співбесіди я зрозумів, що співбесіди можуть бути не тільки нудними і вижимати із тебе всі соки, але й веселими і в атмосфері дружелюбності, допомоги і підтримки.
В цій компанії я знайшов підтримку і хороших наставників, із якими можна поговорити не просто про програмуванння, але і про буденність, про всякі побутові проблеми і навіть трохи пофілософстувати.
Багато тих хто читатиме цей коментар — скорше всього в пошуках нової компанії і хочуть зрозуміти що із себе представляє саме ця — я скажу вам так: скільки б ви не читали коментарів, не запитували у знайомих рекрутерів і не аналізувати в інтернеті інформацію — в першу чергу дайте собі шанc і поговоріть із рекрутером цієї компанії, а вже дальше ви самі усе зрозумієте, і саме від вас залежитиме ваша подальша доля. Все у ваших руках — і можливо саме ви знайде для себе тут таке омріяне місце ’під сонцем’.