12 липня 2024 15:39

Nikita Shnaider, Python Developer в COMPARUS UA

Працюю в компанії вже 4 місяці на посаді Python Developer. Можу з упевненістю сказати, що це одне з найкращих місць, де я коли-небудь працював.

Процес найму і онбордингу пройшов гладко, HR і TnD були дуже привітні і завжди готові допомогти, відповісти на всі питання.

З першого дня мене оточували доброзичливі колеги, які знають свою роботу. Корпоративна культура в компанії дуже приємна: тут немає жорстких обмежень, головне — взаємоповага і взаєморозуміння.

Компанія дійсно піклується про комфорт своїх співробітників. Робочі місця повністю обладнані, і якщо чогось не вистачає, завжди можна звернутися до відповідальної людини за додатковим обладнанням. Наприклад, я взяв два монітори до свого ноутбука.

Планування завдань відбувається виходячи з твого завантаження на спринт. Хоча система, в якій ми зберігаємо і розподіляємо завдання, незручна для планування, наш скрам-майстер уже навчився з цим справлятися. Загалом, система скрам працює ефективно.

Компанія надає можливості для професійного та кар’єрного зростання. Будь-яка розсудлива ініціатива вітається. Як каже наш скрам-майстер: «Якщо ви бачите недоліки або те, що можна поліпшити, завжди говоріть про це».

Робота не заважає моєму особистому життю, а навіть навпаки. Компанія часто проводить івенти та заходи, які допомагають відволіктися від роботи. Тут підтримують здоровий спосіб життя: фрукти на кавопоїнтах, покриття половини вартості абонемента до спортзалу, заняття йогою в офісі, і волейбол щопонеділка. Також компанія підтримує професійний розвиток: оплачує половину вартості курсів англійської та німецької мов, а також будь-які інші курси, які можуть позитивно позначитися на продуктивності.

Компанія завжди йде назустріч у складних життєвих ситуаціях: надає відпустки, підтримку і навіть допомагає з купівлею військового спорядження в разі відправки на фронт.

Тімбілдінг проводиться раз на 2,5 місяці, і за час роботи в мене вже було два таких заходи. Крім того, регулярно проходять різні івенти.

Раз на рік проводиться performance review, де детально аналізуються софт і хард скіли, і оцінюються перспективи подальшого зростання як за кар’єрними сходами, так і за фінансовими винагородами.

Рекомендую компанію всім відкритим і позитивним людям. Якщо ви саме такий, то willkommen в нашу дружну україно-німецьку сім’ю (:

Нікіта, дякуємо за відгук!
Раді, що ти з нами!