5 березня 2024 19:21
Всім привіт!
Дуже прагнув потрапити в цю компанію. Шлях був цікавим та насиченим.
Зі мною звʼязалась Таїсія та запропонувала розглянути можливість знайти своє місце в Comparus UA, як Business Analyst/Product Owner. В свою чергу, я ознайомився зі всієї інформацією про компанію (яка була у відкритому доступі).
Для себе відмітив, що компанія перспективна, надійна та з цікавими проектами.
Домовились про співбесіду, все пройшло в спокійній та дружній обстановці, виконав ТЗ та жива зустріч в офісі з Product Owner та іншими спеціалістами компанії. Був приємно здивований якістю співбесіди та питаннями які були поставлені. Відчув, що потрібен був не просто Business Analyst з теорією, а людина яка буде зацікавлена та розуміти продукт.
Трохи згодом отримав офер і потрапив до своєї команди.
Команда — крута, горять (в гарному сенсі) своєю роботою та працюють над якістю продукту і це вражає.
Можу сказати, що знаходжусь на своєму місці серед людей які гармонійно поєднуються!
І, авжеж, про бенефіти: компанія дійсно надає все необхідне та сучасне (техніку, технології та процеси менеджменту). Смаколики — печиво, цукерки й особливо фрукти! Цікаві заходи, святкування та привітання і звісно можливості для розвитку.
Варто спробувати свої сили і потрапити до нас! :)