Відгуки про компанію Cognizant Softvision

23 жовтня 2019 20:25

Khrystyna Virga, QA

Після активної агітації однієї рекрутерки з лінкедину мала можливість поспілкуватись чи то з hr чи то з рекрутером компанії Софією. Причому однією з основних тез власне цього переконування було «в тій компанії дуже дбають про людей» і всяке таке. Ну ок думаю.

Розмова почалась з питання чому мій досвід закінчується лютим місяцем цього року. Після моєї відповіді, що з лютого я в декреті і збираюсь виходити на роботу з листопада почалося якесь таке ідіотське ставлення, що мене аж передьоргувало. Питання на зразок "а що, ви ще щось пам"ятаєте з тестування?" (мабуть за 8 місяців на думку цієї чудової дівчинки я мала в корінь отупіти чи шось таке), «а що з дитиною будеш робити» і багато схожих питань. І це все в такому тоні, що в мене залишились якнайгірші враження про цю «розмову». Півгодини я відчувала себе людиною другого сорту, бо в мене маленька дитина.

Шановна компанія, можливо ви і дбаєте про своїх працівників, і я звичайно розумію, що працівник з малою дитиною на руках — це ризик для таких малесеньких компаній, але софт скіли і вміння комунікувати ніхто не відміняв. Якась дика непрофесійність.

Одним словом — враження найгірші і нікому зі своїх друзів/знайомих не рекомендую.

Христино, дякую за Ваше повідомлення. Прошу вибачення, якщо у процесі нашої розмови мої слова здались неприємними чи образливими. Моє ставлення та й компанії зокрема до працюючих матусь не є упередженим. Я і сама мама з маленькою дитиною і теж починала працювати парт-тайм. Наші колеги теж мають маленьких дітей, одна з колег працює парт-тайм, але на позиції, яка це дозволяє. В компанії справді щиро дбають про працівників.
Усі питання, які Ви почули від мене, були орієнтовані на краще розуміння Вашої поточної ситуації. Сумнівів щодо Вашого технічно рівня не виникало. На даний час у нас немає можливості залучити QA Engineer до співпраці на парт-тайм. Якщо Ви відкриті до діалогу ми можемо продовжити розмову, коли така можливість з’явиться.