22 серпня 2019 13:35
Я в компанії вже 8 років, тобто майже від заснування. За цей час компанія змінила кілька офісів, двічі об’єднувалась із іншими та виросла до більше як півсотні людей у Львові. Я бачив як ми ростемо, змінюємсь, як приймаються рішення і вважаю, що менеджмент дуже відповідально ставиться до розбудови та управління компанією. Можу сказати точно, що компанія орієнтована на людей, а хороші працівники, які прагнуть розвитку тут цінуються.
Cognizant Softvision зацікавлена в тісній співпраці з партнерами і клієнтами і розуміє, що для якісної співпраці одних «мітінг колів» буває не достатньо, тому відрядження на сторону клієнта тут заохочуються і підтримуються. Нам пощастило, що клієнти намагаються йти в ногу з часом, тож проекти не затримуються на старих технологіях, а працівники можуть бути спокійними в тому, що їхня кваліфікація залишатиметься в тренді.
Тут не тільки комфортно працювати, але й приємно разом відпочивати та легко знайти своє коло інтересів.