10 квітня 2023 19:51
Працюю в CloudMade загалом більше 5 років. Дуже люблю атмосферу всередині компанії — це дійсно велика професійна родина, з якою класно як працювати, так і проводити вільний час.
Неймовірно цікаво мати проекти з клієнтами зі сфери Automotive, тих, про які не треба пояснювати, хто це. Кілька місяців тому, наприклад, ми випустили аппку для Citroën, і наразі готуємо ще кілька цікавих запусків, про які стане відомо зовсім скоро :)
Також хочеться відмітити, що з початку вторгнення у компанії не було скорочень, соціальний пакет ніяк не змінився, команда дала достатньо часу на те, щоб кожен адаптувався до нових непростих реалій. Коли були перебої зі світлом, можна було приїжджати у офіс, де був обладнаний генератор і укриття.
Підтверджую слова мого колеги Олексія, що деякі люди, попрацювавши у інших компаніях, через кілька років повертаються у CloudMade. Я — одна з них. Жодного дня не пожалкувала про таке своє рішення.