27 червня 2024 0:03
Привіт!
Я працюю в компанії вже 10 місяців на позиції Outreach Specialist і хочу поділитися своїми враженнями.
В Cloudfresh всі завжди відкриті до нових ідей та пропозицій. Тут створюються всі умови для професійного розвитку та отримання цінного досвіду. Я навіть уявити собі не могла скільки досвіду зможу отримати за такий, можливо, ще невелкий проміжок часу і як круто зможу прокачати свої скіли.
Само собою компанія завжди йде назустріч і забезпечує всім необхідним для комфортної роботи — від техніки до найкращих робочих інструментів. Останній момент мене особливо приємно вразив, адже всі мої професійні «забаганки» щодо використання тих чи інших тулів завжди вислухають і допоможуть втілити в реальність.
З плюсів можна перелічувати все, що має бути в будь-якій сучасній компанії (але спільний «метч» у нас стався все ж з Cloudfresh) : від добре налаштованих процесів типу онбордингу до вчасної виплати зп та можливості працювати як повністю віддаленно, так і гібридно.
Окремий kudos улюбленій маркетинговій команді, яка завжди підтримує і вірить в сили один одного :)