Cloudfresh ⛅

Київ, Прага (Чехія)

30 квітня 2024 11:18

Ilya Groz

Привіт! Хочу поділитись своїм відгуком про роботу в Cloudfresh від початку до даного моменту.

Приєднавшись до команди Cloudfresh на початковій позиції технічної підтримки, я з перших днів відчув підтримку та перспективу професійного розвитку. Вже на співбесіді менеджер окреслив шлях мого кар’єрного плану, обговоривши можливості роботи з різними продуктами на постійній основі та поставивши ціль досягти експертизи в Google Workspace та Gitlab. Цей підхід демонструє не тільки інтерес компанії до розвитку співробітників, а й структурований підхід до їхнього навчання і розвитку.

Завдяки чітко спланованому таймлайну навчання та інтенсивній практиці, я швидше за план досягнув ключових цілей, серед яких отримання сертифікацій від вендора. Це відкрило мені нові горизонти для подальшого професійного зростання.

Особливо важливу роль в моєму розвитку відіграв мій ментор Максим. Наше знайомство і спільна робота поза офісом, завдяки збігу обставин, що ми живемо поруч, відіграли ключову роль у моєму професійному зростанні. Також не можу не згадати Віталія, чия професійність та підхід до роботи в команді залишили значний вплив на мене, надихаючи і мотивуючи.

В Cloudfresh я знайшов гарне місце, де кожен має можливість зростати, розвиватись і вносити свій вклад у спільний успіх.