20 березня 2023 16:03
Усім привіт. Також вирішив залишити відгук після більше ніж рік у штаті. Бо минулий відгук про те, як я став частиною DreamTeam🥰 у непросту дату 24.02.
За рік роботи можу впевнено сказати що компанія дає усі можливості для розвитку кожного як 💯%-ого PROфесіонала, та окремо як особистості.
Повністю згоден з відгуком Anatoliy P. щодо можливості працювати самостійно та обирати свій стиль роботи — головне не як, а який це проносить результат, та KPI📈👍
Усі працюють на результат та підтримують одне одного. Простий приклад: на минулому тижні иа сьогодні CEO допомагав мені то роз’яснював те, чого я до того моменту не робив, за що йому дуже вдячний 🫶.
Також я кайфую та пишаюсь тим, що продаю всесвітньо відомі Google продукти, це приносить задоволення, та мотивує. Взагалі кожен продукт у нашому портфелі — життєво необхідний для безлічі великих та малих компаній.
Працюючи в Cloudfresh⛅️, у Вас точно буде можливість професійного зросту, вибору де і як краще працювати, крутих бонусів, приємних та смачних подарунків на свята та просто так.
Та й куди ж без крутих тімбілдінгів у чудовій компанії людей, з якими хочеться бачитись частіше.
До речі вид з вікна офісу нікого не залишить байдужим 😉