Cloudfresh ⛅

Київ, Прага (Чехія)

15 березня 2023 21:42

Anatoliy Poberezhnyk

Привіт!)

Я працюю в Cloudfresh вже майже рік та дев’ять місяців і зрозумів це тільки зараз)) Мені 23 роки і до цього у мене ніколи не було робочого місця, де я працював стільки часу. Найцікавіше — це те, що мені не набридає. Я думаю, це пов’язано з тим, що Компанія постійно дає тобі нові виклики і шанси проявити себе.

Cloudfresh — це мій перший досвід в IT. Я спілкуюся з клієнтами, це не є робота у технічному відділі, але як тільки я прийшов сюди, зрозумів, що всі мої попередні роботодавці знаходяться десь 10 років позаду)) Я розумію, що це частково пов’язано із розвитком самої індустрії, але в Cloudfresh мене вразив вільний підхід керівництва до співробітників. Зараз я вже звик до нього, але я продовжую цінувати можливість самостійно обирати стиль роботи та задачі. Одного разу Директор сказав нам, що йому все одно, що ми робимо, якщо плани виконані. В Cloudfresh цінують бажання мати своє бачення на роботу. Ще більше тут цінують ініціативність та старанність. На власному досвіді я вже багато разів зрозумів, що мене чекає винагорода, якщо я додатковий раз позитивно проявлю себе. Тому в цій компанії я завжди готовий брати максимальну кількість задач не чекаючи ні на що на заміну.

Cloudfresh дбають про власних співробітників. Коли почалась війна, усіх охочих Компанія взяла під своє крило та допомогла сім’ям колег з житлом у безпечному місці. Коли хотіли інвестувати в особистісний розвиток співробітників, подарували кожному тренінг з фінансової грамотності та акцію Google. Ці інвестиції не були спрямовані на розвиток скілів команди, Компанія не очікувала ні на що, а просто зробила черговий людяний крок. Коли треба було ще раз подумати про безпеку та здоров’я колег, був організований оплачений тренінг з надання першої медичної допомоги. Коли треба було допомогти всім мати робоче місце з постійним доступом до електроенергії, був орендований офіс з видом на Майдан Незалежності.

Я хотів би також згадати наше спільне проведення часу після роботи. У нас було багато яскравих корпоративів, де всі гарно проводили час. Ми могли піти в музей, могли піти у боулінг, а могли просто влаштувати мангал, пиво та кальян біля старого офісу. Ми могли взяти пиво і піти грати в пінг-понг на другий поверх після роботи у п’ятницю. До речі, кожної п’ятниці Компанія влаштовує загальний міт, де підбивають підсумки тижня та радіють за досягнення колег.

Я зустрів тут багато класних людей, які ділилися зі мною власним досвідом чи з якими просто було весело спілкуватись. Я зріс і продовжую зростати як спеціаліст і особистість кожного дня. Дякую Cloudfresh за невпинну довіру та допомогу. Дякую за невимушені гарні вчинки. Дякую за можливість розвиватися.

Толік, дякую тобі за такий розгорнутий фідбек!
Також, хочу подякувати тобі за твій професіоналізм та перформанс.
Радий, що ти знами)