24 лютого 2023 18:19
Працюю в компанії вже пів року , тому вирішила залишити відгук, адже я думаю за такий час, вже маю чітко сформовану картинку. Чесно кажучи, позитивне враження в мене склалось ще починаючи з етапу співбесіди. Спілкування відбувалось у дружній, та в той же час професійній манері, фідбеки, про кожен із етапів, надавались вчасно ( маю з чим порівнювати, тому вважаю, що це дуже важлива риса, яка вже на початку може багато на що вказати ).
Пам’ятаю день, коли отримала офер, була дуже щаслива, і з перших хвилин відчула себе частиною команди, завдяки відношенню, яке отримала від колег. Для мене є дуже важливим колектив та атмосфера в ньому, думаю багато хто погодиться, що це більша половина успіху. Зараз можу сміливо казати, що здобула у Cloudfresh не лише колег, а й людей, котрих вважаю друзями.
Від самого початку і по сьогодні, я отримую підтримку, можливість розвитку та вдосконалення.
Окремої уваги заслуговує портфель продуктів, з котрими ми маємо можливість працювати та вивчати. Особисто для мене цінним також є спілкування з клієнтами з різних країн та сфер діяльності, це дуже цікаво та корисно, як з точки зору мовного спілкування, так і збагачення своєї ерудиції.
Різноманітні тренінги, курси, англійська мова, книжковий клуб це те, що пропонує компанія для розвитку своїх співробітників, і я впевнена, таких активностей буде ще більше. Кожен знайде заняття до душі!
Також для мене дуже цінним є те, що у такий непростий для нашої країни та кожного з нас час, працюючи в Cloudfresh, я маю впевненість у завтрашньому дні та не хвилююсь за фінансові питання. Думаю зараз цей момент є важливим для всіх.
Я вдячна кожному у компанії та можу сміливо рекомендувати Cloudfresh, як роботодавця і буду дуже рада , якщо наша команда збагатиться класними спеціалістами та крутими людьми!