Cloudfresh ⛅

Київ, Прага (Чехія)

22 лютого 2023 19:09

Max Nakhutin - Cloudfresh ⛅️

Привіт!
Вирішив залишити і свій відгук про роботу у Cloudfresh.

Працюю в компанії майже 2 роки вже.
Можу сказати, що як спеціаліст з продажу цифрових продуктів я зріс (і продовжую зростати) саме у Cloudfresh. За що вдячний усім колегам (і компанії в цілому, хоча компанія це і є колеги :) ).
Одразу як прийшов, зрозумів, що потрапив до команди професіоналів, які зацікавленні в становленні профом будь-кого з команди. Не маючи досвіду, через деякий час роботи (приблизно десь через рік) було приємно зрозуміти, що я вийшов на певний рівень експертизи у фокусному продукті і розумінні B2B продажів. І також, що мені є ще куди зростати у своїх професійних якостях. Щодо останньої тези також відчуваю деякий спокій на фоні впевненості, що у Cloudfresh я можу зростати, і що компанія в цьому мені допоможе. Також бачу як зростає професіоналізм моїх колег з відділу — і мене це також надихає.
У компанії дуже крута атмосфера, в якій приємно працювати, яка існує як я бачу, за рахунок багатьох розвинених людей.
Окрім, підтримки у розвитку компанія дуже круто підтримала співробітників з початком війни. Дякую, усім хто працював і втілював цю підтримку.

Макс, дякую тобі за фідбек!
Радий, що ти з нами та продовжуєш розвиватись разом з компанією)

Підтримали: Max Nakhutin - Cloudfresh ⛅️