24 серпня 2022 12:59
У Cloudfresh на даний момент я працюю більше
Мені подобається, що тут підтримують мої ініціативи і вся команда максимально професійна. Токсичні люди відсутні і мені дуже комфортно працювати із цими людьми. З ними цікаво поговорити й про роботу, і про будь-що, а також весело і не нудно:)) Команда і люди — це один із найсильніших пунктів для мене і однозначно тут люди дуже класні.
Я вдячна, що тут не жадібні на знання. Це як із боку компанії, так із боку колег. Те скільки компанія вкладає у професійні і особисті знання людей — це взагалі окрема тема. Мене навчали, направляли і допомагали протягом всього випробувального терміну і роблять це і нині. У Cloudfresh процес навчання не закінчується ніколи. Ти постійно вчишся нового, проходиш професійні тренінги і сертифікації, стикаєшся із новими питаннями і задачами, із якими не стикалася раніше і шукаєш їх рішення.
Крім того, компанія регулярно організовує для співробітників можливість прокачуватися не тільки професійно. Наприклад є можливість корпоративно займатися англійською. Є booking club, де щомісяця ми обираємо книжку, читаємо її і потім ділимося враженнями. Компанія також проводила курс по фінансовій грамотності. Знання, які я отримала були дуже актуальними і я жалкую, що я не знала цього раніше.
Я знаю, що я завжди можу розраховувати на допомогу та пораду керівника та менеджменту. Мені дають конструктивно зворотний зв’язок і не заважають робити свою роботу, дають доволі чимало свободи дій і поруч, коли мені потрібна допомога.
Окремо хочу відмітити підтримку менеджменту під час війни: ще до війни компанія організувала тренінг, де нам інструктували як нам поводитися у випадку початку бойових дій, як правильно зібрати свій рюкзак, які речі взяти, як діяти в тій чи іншій ситуації із практичними порадами. Озираючися назад я розумію, що завдяки цьому
Я однозначно рекомендую цю компанію як роботодавця.