15 жовтня 2014 10:02
Шарашкина контора, в которой всего человек 10 от силы, сидят в какой-то хате и на коленках пишут код. Испытательный срок 6 месяцев, зп по заниженному курсу. За то у них аж 3 собеседования, на которые потратил кучу времени, пришел на последнее увидел эти условия, сразу стало все понятно. Вообщем не тратьте свое время, если оно вам дорого.
Олексію, дякую вам за відгук. Причина вашого негативу мені зрозуміла. Через етичні причини вважаю за краще для Вас на цій публічній сторінці її не обговорювати. Поважаю Вашу думку та бажаю дати коментарі до інформації:
Компанія Омнігон нараховує близько 80 працівників. Ось деякі з наших постійних клієнтів www.omnigon.com/work
Офісзнаходиться у історичному центі Києва. Це гарне велике приміщення з євроремонтом у якому є необхідні для продуктивної праці та відпочинку умови. Випробовувального терміну у нас немає. Після шести місяців роботи у компанії працівник має можливість отримати пільги на медичне страхування, спортзал/басейн та курси англійської.