18 квітня 2023 15:15
Щось давно не було тут відгуків... Вважаю, що це треба виправити :)
Clockwise Software — найкраща компанія, в якій я працювала. Я кажу це завжди, всім і всюди. На мою думку, що якісно відрізняє Clockwise Software від інших IT компаній — це люди.
По-перше, людина, яка керує організацією. Ви часто зустрічали СЕО ІТ компанії, який піклується про людей, а не про те, щоб вижати з них всі соки задля найвищих KPI? Я такого зустріла вперше. Звісно, результат в роботі важливий і тобі обов’язково дадуть мотивуючого пинка, якщо ти просідаєш. Але це буде зроблено тільки якщо ти цього заслуговуєш, і то, дуже коректно.
Від ставлення СЕО до своїх працівників випливає другий пункт — атмосфера в колективі. Щоб почувати себе комфортно, тут справді має статися метч на співбесіді з CEO, але якщо він стався, повірте, Clockwise Software стане для вас другою сім’єю.
До роботи в цій компанії, я вважала, що всі розробники дивляться на людей інших спеціальностей як на другий сорт (це не безпідставні здогадки, до речі, були в мене прецеденти). Але тут поважають і цінують кожного, незалежно від того, в якому відділі ти працюєш.
Окремо хочу відзначити проукраїнську позицію компанії. З перших днів вторгнення (хоча ні, ще за пару днів до того) СЕО компанії започаткував ініціативу з допомоги ЗСУ. І вже більше року, спільними зусиллями, клоквайзівці допомагають нашим військовим. Більше того, керівництво зберігає робочі місця за хлопцями, які пішли служити в ЗСУ.
Я можу ще довго писати яка класна ця компанія, але не впевнена, що хтось читатиме цей лонгрід :) Тому, Clockwise Software, пишаюся вами неймовірно! І рада, що була з вами 1,5 роки. Люблю!