ClickDealer

Київ, Варшава (Польща)

27 березня 2023 0:06

Illia Loskutov, AdOps Specialist в ClickDealer

Я в компанії майже 3 роки, та мені дуже подобається робота в Clickdealer. Тому що тут команда проактивних та талановитих фахівців, які є не просто колегами, а й друзями. Кожен співробітник готовий ділитися своїми знаннями та експертизою, щоб допомогти один одному в розвитку та вирішенні завдань.

Керівництво компанії створює дружню атмосферу, де кожен відчуває себе важливим та потрібним. Компанія піклується про своїх співробітників та дає кожному простір для особистісного та професійного зростання. Тут відсутнє відчуття, що ми працюємо на когось. Ми працюємо разом, щоб будувати успішну компанію.

Крім того, у нашій компанії огромний потенціал для реалізації цікавих проектів. Якщо ти ідейний спеціаліст, то саме у Clickdealer ти зможеш реалізувати свої ідеї та внести свій внесок у їх реалізацію. Впроваждення нових технологій та інновацій привітне та одобрюється в компанії.

Я дуже задоволений своєю роботою в цій компанії та переконаний, що це одне з кращих місць для кар’єрного та особистісного зростання. Якщо ти шукаєш нові виклики та хочеш працювати в команді професіоналів, то Clickdealer — відмінний вибір.