CleverStaff - recruitment software

Київ

Я працював там Frontend-розробником і мушу визнати: це був неабиякий виклик для нервової системи. Компанії ще далеко до того щоб називатись компанією не дивлячись на багаторічний досвід, і ось чому.

Під час співбесіди на позицію, де вимагався досвід із React.js та Next.js, ніхто не попередить, що ви працюватимете з Angular legacy-кодом. Серверна частина написана вкрай неякісно, тому отримання потрібних даних перетворюється на справжню муку. Локальний сервер живе своїм життям: постійні гальмування, глюки та незрозуміла поведінка. Запустити проект — це вже окрема складна задача.

Мені, як і моєму колезі, обіцяли перевести на новий проект на Next.js. Однак, за шість місяців я так і не доторкнувся до нього, як і колега, який чекав дев’ять місяців. Ви будете постійно працювати зі старим Angular, логіка якого потребує суттєвого вдосконалення.

Про будь-які бенефіти, бонуси чи вихідні дні на день народження та свята можете забути. Компанія абсолютно не зацікавлена у розробці індивідуальних планів розвитку — ви будете розвиватися виключно самостійно. Я помітив, що компанія економить на всьому, наймаючи переважно джуніор-спеціалістів — як тестувальників, дизайнерів і розробників. Досвідчених і повноцінних сеньйорів ви там не знайдете.

Незважаючи на всі недоліки, я знайшов для себе лише два справжніх плюси: стабільність виплати зарплати і гарна підтримка бухгалтера та можливість прокачати логіку, оскільки робота з legacy-кодом просто змусить вас думати і суттєво покращити свої навички розв’язання складних логічних задач.

Рекомендую вам дуже уважно читати контракт та задавати куча питань на співбесіді. Якщо ви все ж вирішили ризикнути, то бажаю вам успіху натхнення та сили побороти проект.

Підтримали: Sofiia Hlyniana

Вадиме, ми з командою дякуємо за такий розлогий та емоційний відгук про досвід співпраці з нами. Дуже приємно)

Проте переживання варто було б все ж висловлювати відкрито, коли ти був нашим працівником. Адже в будь-якому разі ти майже 6 місяців був частиною команди, а не виконавцем одноразового проєкту на фрілансі. Ми до тебе завжди гарно ставилися, навчали та допомагали. І чим ти відповів? В один день не вийшов на зв’язок, всі справи кинув, нікому не передав. Як ти за такої поведінки можеш критикувати своїх колег? Розумію, що тобі бракує досвіду, але так робити, м’яко кажучи, непорядно.

Ми працюємо на ринку вже майже 12 років і маємо бездоганну репутацію як виробника якісного українського ІТ-продукту, так і роботодавця. Тому, враховуючи таку демонстрацію професійної етики з твого боку, не вважаємо необхідним коментувати твої суб’єктивні оцінки.

А ти тільки починаєш свій шлях як співробітник і вже формуєш про себе недобру репутацію.
Бажаю, щоб життя тебе навчило порядності і твої наступні роботодавці не отримали від тебе таких несподіванок, як ми.

Перейти до дискусії

CleverStaff — это в первую очередь команда. Команда амбициозных специалистов, разрабатывающих интересный и многофункциональный продукт. Важно, что команда без проблем принимает новых сотрудников и помогает им адаптироваться в новых условиях.
Опыт полученный в CleverStaff для меня очень ценен и уникален. Важно, что команда поддерживает новые инициативы и изменения.
CleverStaff это команда хороших специалистов и отличных людей.

Підтримали: Оlha PanchenkoNelli Kartun

Работа в CleverStaff — отличная возможность для профессиональной реализации и мощного развития. Команда прекрасная. Все ребята — крутые специалисты своего дела. Продукт развивается и постоянно качественно улучшается. Руководство всегда открыто к интересным предложениям, поддерживает креативные идеи и помогает их реализовывать. Удобный офис в сердце Подола, «здоровые» понедельники с фруктами и фрешами на общей кухне, своя библиотека с профессиональной литературой, настольные игры, веселые корпоративные вечеринки — тут заботятся о хорошем настроении коллектива и регулярно проводят дружеский тимбилдинг.

Работаю разработчиком в компании CleverStaff. Хороший коллектив, приятная атмосфера, влился в команду без проблем. Очень радует отношение к сотрудникам, делается все возможное для комфорта, есть гибкий график, что очень удобно. Есть возможность работать удаленно, если плохо себя чувствуешь, или не можешь присутствовать в офисе. На кухне всегда есть молоко, чай,кофе и все принадлежности. Зарплата выплачивается всегда вовремя. Компания быстро развивается и за время пока я тут работаю, переехали в новый, большой и комфортабельный офис в красивом и удобном районе, возле Почтовой площади.
Устроился не так давно и за этот период быстро развиваюсь как разработчик.
Продукт компании интересный, все время усовершенствуется и добавляются новые функции.
В целом рекомендую для трудоустройства.

Уютная продуктовая IT компания, изначально стартап, который давно уже самоокупился.

Действительно интересный продукт. Очень гибкий, поэтому изменения происходят быстро и сразу видишь результатыт своей работы. + имеешь прямое влиеяние на то, каким будет продукт (а потенциал у него огромный).

Приятный и «домашний» коллектив, очень классный и открытый CEO, дружная атмосфера.
Трудиться здесь — одно удовольствие (: