Clarity Ukraine — чудова компанія з чудовими людьми.
Класно, що компанія приймає на роботу як досвідчених людей, так і студентів, тож, не маючи досвіду, можна здобути його у нас і стати крутим професіоналом. Кожному новому співробітнику надається ментор — досвідчений колега, який направить і навчить, у нас є плани навчання, слідуючи яким, ви будете зростати впродовж всього професійного шляху.
Ми займаємось впровадженням класного продукту від Microsoft, тож кожен з нас пишається, що може допомогти бізнесам України і іноземним компаніям ставати кращими.
Із переваг, які надає компанія: віддалена робота, робоча техніка за необхідності, 20 робочих днів відпустки, 10 робочих днів лікарняних без надання довідки, класні активності офф-лайн (наприклад, участь у благодійних забігах, екскурсії, спортивні активності, участь у конференціях, класні корпоративи двічі на рік, крутий мерч, який вам точно захочеться показати всьому світу).
Що дуже цінно — керівництво компанії завжди дослухається до співробітників. З будь-якою проблемою, пропозицією, питанням можна звернутись до тімліда чи CEO компанії, і вас точно почують.
І що важливо — кожен проєкт — це щось нове, тож робота у нас завжди динамічна, немає рутини, багато років ви будете відчувати свій розвиток.
Вже більше одного року я є частинкою команди Сlarity. Це моя перша робота, і хоч мені немає з чим порівнювати, я впевнена, що мені дуже пощастило почати свій шлях саме тут. Я щиро вдячна, що Сlarity розглядає кандидатів без досвіду роботи, і дає шанс проявити себе. Великою перевагою роботи тут є remote, не обов’язково жити в Києві, щоб мати змогу працювати в перспективній компанії. Найбільше в Клеріті я ціную дружню атмосферу. Усі готові тобі допомогти, є з ким порадитися. Перед зустрічами дуже важливо завести small talk, розказати що трапилося за вихідні, пожартувати, посміятися і вже потім переходити до предмету розмови. Зустрічі з командою на корпоративах в нас двічі на рік, і хоч ми рідко бачимося, але немає відчуття, наче ми незнайомці. Між цими зустрічами організовуються також командні благодійні забіги, екскурсії, майстер класи, і якщо хтось з іншого міста, йому компенсують кошти на дорогу та готель за потреби. Для новачків в нас дуже крута система менторства та плани навчання, що допомагає швидко зорієнтуватися у справі. Не менше ніж раз у рік є гарантований перегляд зп. Усі максимально зацікавлені у твоєму розвитку та дуже допомагають з цим. Так як ми є членами EBA, Diia City United, Diia City Union та IT Association Ukraine, ми можемо відвідувати будь-які їх онлайн та офлайн заходи.
За цей час в мене розширилися зони відповідальності, я прокачала багато своїх як хард, так і софт скілів, і впевнена, що мене ще чекає дуже багато цікавих викликів та досягнень разом із Clarity.
За два роки роботи в компанії ми виросли майже вдвічі і продовжуємо активно розширювати штат співробітників для нових міжнародних проектів. Цікаво працювати з таким колективом і відчуваю велику відповідальність, що мені довірили управління таким потужним персоналом. Мені комфортно реалізовувати свої ідеї, адже в компанії доброзичлива атмосфера, класне керівництво, прямолінійне спілкування та відсутність бюрократії. Ми всі працюємо на результат і цінуємо нашу взаємодію. Ми динамічно зростаємо і першочергове завдання HR департаменту подвоїти штат і автоматизувати ряд HR-процесів. Що стосується самої роботи: в Clarity чудова атмосфера, класні люди, професійна система онбордингу, менторства, навчання та грейдингу. Також зарплата прив’язана до курсу валют і індексується. У нас гнучкий графік відпусток та цікаві заходи. Ми хочемо наступного року взяти більш соціальний вектор і більше піклуватися про співробітників з точки зору ментального здоров’я, адаптації та профілактики вигорання. Мені приємно, що мій голос чують у компанії, і я ефективно керую своїми процесами без тривалих погоджень.