22 квітня 2025 17:35
Вже 5 років я працюю в компанії Clario. Я дуже задоволений своєю роботою тут. Компанія має багато позитивних особливостей, які справді виділяють її серед інших. Перш за все — це команда: доброзичливі, професійні та відкриті люди, з якими приємно працювати.
Компанія підтримує ініціативність та відкритий діалог — тут легко говорити про свої потреби чи проблеми, і ти знаєш, що тебе зрозуміють. До того ж, тут є чимало приємних «плюшок»: різні події для команди, медичне страхування, бонуси та подарунки.
Графік роботи дуже зручний і гнучкий, що дозволяє підтримувати баланс між особистим життям та роботою. Є можливості для професійного та кар’єрного зростання в компанії.
Особливо хочу відзначити соціальну відповідальність компанії — допомогу Збройним Силам України.
Загалом, я справді щасливий бути частиною компанії Clario та рекомендую її як чудове місце для розвитку й роботи :)
Привіт, Максиме!
Дуже тішить, що ти знаходиш комфорт і підтримку в нашій команді та відчуваєш себе на своєму місці в Clario.
Окрема подяка за згадку про допомогу ЗСУ, адже ми робимо це щиро й тихо, з перших днів війни — це частина великої спільної справи, якою ми щиро пишаємось 🙌
Рада, що ти з нами!