Civitta

Київ, Ужгород

Хочу поділитись своїм досвідом проходження співбесіди в дану компанію на позицію React Native Developer

> 24 квітня мені на пошту написала рекрутер Анна, з якою у той же ж день ми домовились про інтерв’ю на 29 квітня
> 29 квітня з особистих причин попросив перенести на наступний день. Узгодили новий час
> 30 квітня провели інтерв’ю. Все пройшло достатньо позитивно, Анна відповіла на усі питання, які я мав та повідомила, що повернеться до мене пізніше коли матиме фідбек
> 5 травня написав на пошту з уточненням чи є фідбек.
> Наступного дня Анна повідомила, що компанія хоче запросити мене на технічне інтерв’ю та запитала у який день буде зручно його провести. Також надала свій телеграм для легшої комунікації. Відповів майже одразу проте підтвердження зі сторони Анни не отримав
> 7 травня, уточнив чи підходить дата, яку я вказав, також додатково продублював в телеграм оскільки листи на пошті досить легко губляться
> 9 травня Анна відписала мені, що компанія вирішила змінити процес проведення співбесід і тепер потрібно буде зробити тестове завдання. Дедлайн через 3 дні
> 13 травня, скинув завдання в рамках дедлайну
> 14 травня Анна повідомила, що надзвичайно раді запросити мене на тех інтерв’ю
> 16 травня провели технічну співбесіду з розробником Артемом та асоційованим партнером. Пройшло все також досить добре, на усі питання Артема відповів, гарно поговорили. Асоційований партнер повідомив мене, що я був першим кандидатом з ким провели тех інтерв’ю і тому час на фідбек орієнтовно 2 тижні (як на мене якийсь надто довгий період, щоб сказати так чи ні, особливо в порівнянні з іншими компаніями де фідбек надається через 2-4 дні)
> 23 травня, написав Анні на пошту з уточненням про фідбек — без відповіді
> 29 травня, продублював питання у телеграм
> 30 травня (день коли ті два тижні вже збігли) написав ще одного листа на пошту — без відповіді

Я позитивно ставлюсь до негативного фідбеку зі сторони компанії, якщо він більш-менш конкретизований і пояснюють чому саме ти не підходиш на ту чи іншу позицію. Проте просте ігнорування ну це моветон

Було дуже класне інтерв’ю. Але фідбек десь загубився у круговороті подій)))

Сподіваюсь колись поповню їх команду

Подивитись всі коментарі (2)