Ciklum

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Бухарест (Румунія), Вроцлав (Польща), Гданськ (Польща), Малага (Іспанія), Софія (Болгарія)

6 лютого 0:07

Mykola Lehkyi

Працюю в Ciklum на позиції Backend Developer уже 8 місяців, і можу впевнено сказати, що це одна з найкращих компаній за умовами праці та рівнем лояльності. На моє резюме відгукнулася рекрутерка Юлія Дерев’янченко, яка дуже професійно представила проєкт: від сфери діяльності клієнта до детального переліку технологій та організації процесів (і воно дійсно так є!).

Процес рекрутингу складався з декількох етапів і займав менше 10 днів:
1. Продуктивна розмова з HR.
2. Складання годинного тесту.
3. Співбесіда з девелопером із Пакистану.
4. Співбесіда з тімлідом команди.
5. Співбесіда з Delivery Manager.

Усі етапи були зрозумілими, а комунікація легкою та ефективною. HR-фахівці швидко реагують на будь-які запити й завжди готові допомогти. Мені також імпонує наявність програми індивідуального розвитку, яка передбачає постановку особистих цілей і підбір курсів та сертифікацій.

В офісі є приємні бонуси на зразок безкоштовних фруктів і цукерок. Кожен співробітник отримує медичне страхування, і для мене величезним плюсом став безкоштовний абонемент у спортзал. Окремо хочу відзначити відмінне технічне забезпечення: лептоп надали саме з тими характеристиками, які я просив (зокрема, з роз’ємом Type-C, щоби можна було заряджатися від павербанку, та розширеною оперативною пам’яттю для великого проєкту).

Команда проєкту складається з талановитих спеціалістів, усі відкриті до співпраці й завжди готові допомогти. Працювати тут — одне задоволення. Загалом дуже радий, що обрав Ciklum, і впевнено рекомендую компанію всім, хто шукає професійне та комфортне робоче середовище.

Підтримали:  Соломія Майба