Ciklum

понад 1500 спеціалістів
Київ, Львів, Дніпро, Вінниця, Бухарест (Румунія), Вроцлав (Польща), Гданськ (Польща), Малага (Іспанія), Софія (Болгарія)

14 жовтня 2013 14:58

Зиль Марина

Перші враження про компанію чудові! Злагоджена робота працівників, HR- відділу, представників CSO, особливі тімліду команди market researching, з якою, власне, я проходила 2 етап співбесіди. Співбесіда пройшла чудово, мене запевнили, що рішення прийматиметься дуже швидко і до кінця тижня зі мною зв’яжуться у будь-якому випадку. Проте, вже пішов 2й тиждень після зустрічі, але ні дзвінка ні банального мейлу я не дочекалась, зважаючи на те, що вакансія, яка розглядалась, вже у списку архівних. Надіюсь, що це одиничний випадок, і я стала виключенням, а з більшістю людей, які мають надію на співпрацю з цієюю компанією і витратили свій час на співбесіду, так не поводяться.

Добрый день, Марина! Мы уточнили о какой вакансии шла речь и наш рекрутер уже связался с Вами по почте. От себя хочу добавить, что вакансия на данный момент еще не закрыта, и на этой неделе еще идет процесс общения с кандидатами. Извините, что не прояснили, когда именно планировали вернуться к Вам с решением и пришлось подождать дополнительных 2 дня, прежде, чем получить официальный ответ. На будущее будем стараться более четко прояснять сроки и дальнейший процесс коммуникации. Хорошего Вам дня!

Дякую, Діана, за оперативну відповідь. Зі мною зв’язались і ми все з’ясували. І Вам хорошо дня.