Cieden

Торонто (Канада)

Було б добре отримувати фідбек від дизайн команди про те, чому пройшов дизайн рев’ю, щоб розуміти чого не вистачило. Нажаль тако фідбеку не було, відповідь рекрутера — «в компетенцію наших дизайнерів не входить писати розлогий фідбек».

Євген, вибачаємось за таку довгу відповідь на ваш коментар. Так, бачимо що після ревью вашого портфоліо (етап, який у нас передує рекрутинг процесу та співбесідам) наша дизайн тімка прийняла рішення розглядати інших кандидатів. Нажаль це правда що наша дизайн тімка не має можливості писати розлогий фідбек на кожне портфоліо яке вони переглядають, адже в такому разі вони б не мали часу на роботу :) Просимо не ображатись на нас, адже ми стараємось берегти сили і наших тіммейтів також :)

Мав інтервʼю з чудовим рекрутером ( Iryna Mykhasiak). Прекрасно поговорили, змістовно, без незрозумілих питань і пустих розмов, доволі щиро. На жаль, не пройшов на бажану позицію, проте знайомство з Іриною було класним досвідом, що поставило дуже високу планку всім моїм майбутнім інтервʼю. Дякую.

Підтримали: Anastasiia Shevchuk

Це було одне з найкращих інтерв’ю, які я коли-небудь проходила з Iryna Mykhasiak. Почалося не з стандартного вступного сценраію, де кожен за себе розповідає, а по-дружньому та бз відчуття, що це взагалі інтервʼю. Порядок питань був жвавим і не стандартним. Сама Ірина була неймовірно позитивною, приємною, чуйною та жвавою у розмові. Було зрозуміло, що вона не просто виконує свою роботу, а робить роботу, яку любить. Вона висвітлила всі основні моменти та чітко та з ентузіазмом відповіла на мої запитання. Працювати з такими людьми, як вона, неймовірно надихає, тому вона «продала мені» компанію.

На жаль, наступного дня взяли іншого кандидата, який вже добре виконав тестове завдання. Прикро, звичайно, але я сподіваюся, що наші шляхи перетнуться в майбутньому.
Ірино, дякую тобі за прекрасний досвід! :)

Підтримали: Anastasiia Shevchuk

Незабаром буде моя перша річниця роботи в Cieden. Після не досить позитивного експіріенсу першої роботи я дуже боялась, що ця компанія теж класно виглядатиме в Інстаграмі та на сайті, а на ділі виявиться черговою галєрою, де потрібно гарувати до ночі, трекати по жорстких естімейтах, а менеджмент натякатиме тобі, що ти not good enough, щоб бути в такій «обраній» компанії. І з яким полегшенням я зараз пишу, що все те, що описують у своїх відгуках працівники, це правда, а про деякі позитивні пункти навіть ніхто не згадав.

Робота компанії максимально орієнтована на працівників. Бажаєте самостійно вести проект як індивідуальний дизайнер, вам знайдуть проект на одну людинку. Хочете великої тімки? Буде. Якийсь цікавий домен, з яким ви давно хотіли попрацювати? Сейли потурбуються про те, щоб такий проект знайти для вас якнайскоріше. Очевидно, що компанія також заохочує професійний розвиток працівників. У нас часто проводять шерінги на різні теми, так чи інакше дотичні до сфери дизайну, бізнес-аналізу або проектного менеджменту, час від часу є воркшопи, а інколи ми навіть дружньо збираємось разом подивитись якийсь курс чи лекцію.

Щодо ставлення компанії до своїх працівників, то тут дійсно цінують не лише на словах. Існує система різноманітних фінансових бонусів, неважливо, чи ви намалювали новий кейс на Behance, чи привели до компанії нового клієнта. Особливо люблю моє дітище — це студія Rist, де я можу реалізувати свої навколо-блогерські амбіції та ще й зробити класний контент, який тільки доводить експертність нашої компанії. Також компанія регулярно збирає фідбек своїх працівників стосовно задоволеності усіма робочими аспектами та щиро зацікавлена у покращенні як робочого середовища, так і загального well-being кожного працівника.

Гнучкість тут не просто на словах, працювати можна звідки хочеш і скільки хочеш так, щоб це не шкодило проекту. Частою є практика, коли половину дня працівники проводять вдома, а іншу — в офісі. Або ж працюють один день вісім годинок, а в наступний лише дві, усе як забажаєш. Якщо працюєш мало — не сварять, якщо працюєш багато — заохочують. Одним словом, як повинні робити усі адекватні компанії.

Що по-справжньому показало мені обличчя менеджменту, так це моя вимушена безстрокова відпустка через депресію, через яку я не могла працювати. Якщо менеджмент попередньої компанії навіть не хотів розбиратись у причинах мого ментального стану і відразу турнув з роботи, то тут люди ставились до моєї ситуації з розумінням та старались якось допомогти, чим могли, щоб я могла швидше повернутись на робоче місце. І скажу, що повертатись в робочий ритм було одним задоволенням. Ми домовились про конкретний графік з плавним підвищенням робочих годин, відтак моє повернення було сплановано так, щоб не бути для мене надто стресовим експіріенсом.

За весь рік моєї роботи уже було проведено два корпоративи і воркейшн в Будапешті. На жаль, на обох корпоративах я не змогла бути присутньою, але воркейшн був бомбезний, і я лише зайвий раз переконалась, наскільки ж крутий колектив зібрав Сайден під своїм крилом. І маленький бонус — оскільки офіс в центрі, влітку дуже класно бігати на ланчі в ресторанчики у серці Львова.

Тепер щодо мінусів, які є у будь-якій компанії, оскільки ідеалу не існує. Особисто для мене мінусом є те, що офіс для нас усіх вже трішки замалий — у деньки, коли на офіс приходить багато людей, немає де впасти, особливо, враховуючи те, що у офісі немає фіксованих місць. Через це я вже доволі довгий період працюю із дому.

Ще у нас доволі молодий відділ бізнес-аналізу, що теж є своєрідним мінусом. Незважаючи на те, що навіть за рік вони непогано виросли і дають дуже хороший результат, на мою думку, процеси взаємодії дизайнерів та бізнес-аналітиків поки ще хиткі і перебувають у процесі становлення.

Також помітила за собою, що повільно росту у професійному плані. Оскільки тут немає гарячки та необхідності постійно марафонити, а проект у тебе всього один, а не кілька, скіли тут здобуваються трішки повільніше, ніж у стресових умовах постійних дедлайнів. За натурою мені доволі легко розслабитись, тож, щоб тримати себе у робочому тонусі, доводиться непогано прокачувати силу волі. Можливо, після повноцінного повернення у робочий ритм, ризикну і попрошу ще один проектик, подивимось, що з того буде :)

Якщо ж підсумувати мій відгук, то Cieden для мене — це перехрестя можливостей, де у яку б сторону ти не пішов, тебе завжди очікуватимуть підтримка та класні люди навколо. І я дуже щасливенька бути їх частиною ❤️

У Сайдені дуже ретельно підходять до відбору працівників і саме це, як на мене, найкраще у компанії. Тут створюють реально класну команду, з якими можна не тільки якісно працювати, а й весело відпочивати. Події, поїздки, team building’и, будь-які ініціативи — всього багато і все заохочують.

Звісно, як у всіх компаніях, є і свої мінуси. Попри переваги віддаленої роботи, у нас багато людей ходять в офіс, тому у час пік доводиться битися за найкращі кімнати для нарад. Тут дуже культувують здоровий спосіб життя, тому нема шоколадок і цукерок, тільки фрукти і сокочавилка. Ще є спорядження і місце для занять спортом, яке викликає докори совісті, що я не займаюся жодним спортом :)

Якщо вас не лякають ці «недоліки», то щиро рекомендую компанію. Для мене це місце, яке вже рік мотивує відповідати іншим рекрутерам «Дякую, наразі нецікаво» :)

Можна перелічувати багато переваг Сайдену — бонуси за навчання, круту бібліотеку, багато цікавих ініціатив типу book club, регулярні knowledge shares, прибамбаси для розваг — останній плейстейшин чи окулус, та багато інших плюшок, які роблять кожного трошки щасливішим.

Але я людина емоційна, і поділюсь відчуттями, які в мене викликають думки про компанію. Це місце, куди йдеш з радістю і відчуттям нових викликів щодня. В колективі атмосфера підтримки і вдячності — в нас навіть є ритуал щотижня один одному ставити ланчі за допомогу один одному, або просто так, бо колега — няшка)) Усі навколо розвиваються. І це не голослівні заявки! Канал Learning блюмкає кожного дня цікавими статтями, матеріалами, ресурсами, люди читають книжки (!), пишуть подкасти, ведуть телеграм-канали, відвідують курси або їх проводять. Це дуже мотивує самому не стояти на місці :)

Ну і раціональне в мені ще розповість про роботу бізнес аналітиків в дизайн агенції. Це далеко не те, до чого звикли в дев компаніях. Я б назвала наш департамент юнікорнами, бо ми поєднюємо бізнес аналіз, проджект і продукт менеджмент в одному флаконі. Пласка система менеджменту забезпечує свободу, а заодно і відповідальність у веденні проекту. Можливо, це вихід із зони комфорту, але це однозначно зона росту. Ми відповідаємо за процес від сетапу проекту, до виходу продукту на ринок — формування бачення продукту (якщо воно не сформоване), роудмап, збір вимог, дослідження, валідація, координація команди, менеджмент беклогу, збір фідбеків після вихоту на ринок , робота з аналітикою та купа всього іншого. Ви шарите скільки тут роботи, відпвідальності, можливих факапів, викликів і цікавих задач! Скучно не буває, особливо коли менеджиш не один проект ]=)

Я щаслива людина. Я люблю свою роботу і компанію 💜

Сайден це та компанія, яка максимально піклується про своїх працівників. Тут немає ієрархії і відчувається свобода. Чим я був здивований так це крутезною культурою навчання, яку підтримують різноманітними бонусами. Також є можливість круто прокачати свій особистий бренд за допомогою медіаплатформи Rist(за це також є бонуси😅). Тут всі як одна сім’я, якщо комусь треба допомога, то всі радо допоможуть. Ну і ще тут дуже багато крутих івентів які допомогають не перегоріти :)

Працюю тут не так давно, але відчуття ніби знаю цих людей вже декілька років:) Команда в Сайдені це просто одні милі зайчики-котики, з ними круто і весело як працювати, так і тусити. До цього всього колеги — професіонали в яких можна ну дуууже багато чого навчитись. Менеджмент максимально відкритий і адекватний, що досить рідко трапляється в наших реаліях.

Зарплата виплачується стабільно, день в день. Існує система різноманітних бонусів (і їх виплачують!!). Менеджмент спонукає вчитись і ділитись знаннями з колегами, тут можна дуже активно розвиватись як професіонал. Проекти різноманітні, нудно не буває (ну ок, дуже рідко).

Працюючи тут я почала хотіти ходити на роботу та працювати, а я ще та ледащо:)

Одним словом — рекомендую!

Дуже крута команда! Для мене, як дизігнера, багато можливостей для розвитку. Тім мейти всіляко допомагають і підтримують, атмосфера максимально дружня і ще є плейстешн в офісі

Я в Сайдені вже більше трьох років і можу сказати, що це компанія просто Вау)) гнучкість, незалежність, інноваційність і не тільки це можна тут знайти)).
Менеджмент максимально лояльний, відкритий до діалогу і точно можу сказати завжди чесний і підтримує тебе у твоєму прагненні до розвитку.

Команда, колеги — цікаві, творчі, креативні, дуже приємні легкі в спілкуванні люди. Тут завжди допоможуть! Після роботи в різних компаніях можу чесно сказати, тут цінують тебе, твій час, твою незалежність, тебе як особистість, твій розвиток і комфорт).

Рекомендую всім, а особливо тим, яким набридла бюрократія, постійні овертайми без доплат і відсутність визнання в компанії))

Працюю в Сайден маркетологом вже пів року і дуже задоволений. Команда — киці. Менеджмент — киці. Графік роботи гнучкіший за індійських йогів. Офіс красивіший за будинок садового (напевно). А тут ще є Rist де можна реалізувати всі свої відео фантазії (ну або майже всі) і круто прокачати свій особистий бренд.

Взагалі ділю своє життя на два етапи: до і після Сайдену. І думаю, що ви здогадалися де починається біла полоса. Цінності компанії це не просто слова. Це так дивно і незвично після багатьох років в інших компаніях.

А ще тут є рослинне молоко, смачна кава і вчора Я навіть їв чізкейк!

Загалом 10\10. Рекомендую всім друзям йти в Сайден. Відгук вийшов жартівливий, але моя позитична думка щира на 100%.

Попрацювавши в Cieden більше року(довелося піти з компанії через релокейт в іншу країну), можу точно сказти, що тут усе про класну креативну команду, розумних людей, у яких палають очі до цікавих проектів та челенджінь завдань. Ніхто не розвивається так багато і якісно, як сайденівці. Багато прємних бонусів спрямовано на заохочення розвитку людей в компанії. Наприклад: 50% компенсація за навчальні івенти; цілісінька бібліотека професійних книг, яка поповнюється за одним лише вашим ріквестом; 50% компенсації за англійську мову з чудовою викладачкою в компанії або за вашу власну поза нею; Learning канал, де можна поширювати якісь корисні статті та знахідки з колегами, питати поради і дискутувати разом; 20 оплачуваних годин на місяць на навчання(читання книг, перегляд курсів, лекцій і т.д.) і поширення знань; подарункові ланчі, якими можна подякувати колезі за допомогу або класно виконану роботу; бонуси за проведення лекцій в Cieden та за його межами; букклаби з Гальою(точно має бути першим в списку).
Але найкраще з перерахованого це професійна та цілеспрямована команда. Кожен із сайденівців щотримісяці робить собі PDP по SMART методології(Так, Performance review в Cieden кожні 3 місяці) і там завжди присутні багато ідей про шерінги для команди або просто про те, що саме ця людина може зробити корисного команді і як далі він/вона бачить свій розвиток. Шерінги завжди виходять дуже класні, а окрім того колеги часто можуть збиратись на перегляд лекцій разом(наприклад Projector), виконувати креативні челенджі(або просто завдання по UX) від Art Director Андрія і навіть виграючи їх отримувати в подарунок кілька песо на каву. З тією кавою завжди можна спуститись в студію Rist, яка на даний момент знаходиться в комфортному офісі Cieden в центрі міста.
Cieden — це дуже динамічне середовище, де можна прпонувати всі свої крейзі ідеї. Для дизайнерів це суцільна знахідка адже тут ви зможете швидко навчитися всього, працюючи на багатьох різних проектах і різних їх стадіях із талановитими лідерами команд(в яким можна багато навчитись) і цілеспрямованою командою. За бажання зможете менторити іншого дизайнера, поширювати знання, розмовляти напряму з клієнтами(якщо дозволяє англійська) та впевнено зростати до лідера команди (якщо є такі цілі).
Щодо реалізації ваших ідей, незалежно від вашої професії, ви можете створювати і брати участь у різних фокус групах, таким чином впливаючи на майбутнє компанії.
Cieden дуже flexible у всьому: тут погодинна компенсація(виплачується кожні два тижні), яка дозволяє вам самому визначати скільки годин ви хотіли б працювати, самим формувати свій робочий день. Працювати можна з іншої країни(навіть разом з командою їздити в іншу країну), з кафе, з офісу, з дому і звісно, з кухні, де завжди збирається купка крутих людей(кітчен gang :)) попрацювати разом із приємною музикою та жартами.
Last but not least! Навіть ідучи з Cieden ви ніколи не будете тут чужим і вас завжди чекатимуть назад — може просто в гості а може і не тільки :)

I worked with Cieden for over a year and a half, and I must say that this company does a stellar job in continuously improving within many key areas, from its daily operations to the overall quality of work provided to clients. This isn’t so surprising, though, because Cieden puts a huge emphasis on personal and professional development, which in turns leads to many improvements within the company, itself.

Cieden operates in a pretty decentralized way, allowing people to manage their own workdays and hours (within reason), and push for more clients or to work with less clients as they desire. Small teams are often formed and work with a team lead, who can have a specialization in UX, user research, business analysis, service design, etc., so designers can generally focus on pursuing one specialty or else jumping around to get more experience in others. I’d say that’s a really strong point about working with Cieden, in fact. The ability to try new things gives employees here the ability to further explore different areas within their own career path, but this also means that it’s important to work hard to make sure that you’re still doing a good job — even if it’s within an area that isn’t your own specialty!

The type of person who will do best at Cieden is someone with a lot of internal motivation to improve and grow *quickly*, as well as someone with strong time management skills, discipline, and a sense of responsibility for producing top notch work for clients. Because Cieden provides a lot of individual freedom in the day-to-day stuff, it’s really important for everyone to be disciplined and proactively make sure that they get their work done. People who need a lot of structure and like to focus on doing only one type of task might not be the best fit here.

Finding the right people who fit the company is important, after all, and I’d say that Cieden does a great job in this area. People here are very friendly, often go to lunch together, and even go on trips together (want to work remotely from Copenhagen for a week?! or maybe Portugal?! or Egypt?! that type of stuff is the norm here!).

And finally, over the past couple of months, Cieden has been working very hard on its sister company, called Rist, which seeks to provide educational video content and events related to IT and business. They’ve built out an entire production studio that looks amazing and are already producing some really cool stuff.

With all that said, here is a potential downside: Cieden works with lots of startups. Some of them are mature, but there are plenty of pre-seed and seed-stage startup clients that don’t have lots of name recognition or success yet. If you want to work with larger or established brands with more sophisticated teams and operations, this might not be the best place.