26 серпня 2025 12:20
Я опинилася на кар’єрній консультації в Choice31 як наслідок кількох факторів:
— У мене був запит на аудит резюме та кілька важливих питань, пов’язаних з IT/Digital у контексті побудови кар’єри. Відповідно я почала вивчати профілі компаній і кар’єрних консультантів у цьому напрямку.
— Ще кілька місяців тому про Choice31 я нічого не знала. Проте натрапила на подкасти співзасновника Netpeak Group (тепер Fractal) про загальний менеджмент. Почала слухати курс за курсом і мені сподобалася філософія Netpeak. Далі я вирішила глибше розібратися, з яких напрямків і бізнесів складається Netpeak Group. Так я знайшла Choice31. Детально ознайомилася з послугами на сайті — він виявився дуже зручним і зрозумілим, не довелося шукати інформацію ще десь. Тож я вирішила, що хочу отримати кар’єрну консультацію саме від Choice31. І не помилилася.
Кілька моментів про співпрацю, якими хочу поділитися:
— Швидкий старт. Організація й підготовка до першої зустрічі зайняли буквально день-два.
— Формат. Консультація складається з трьох зустрічей по годині. Це зручно: часу достатньо, і водночас його не надто багато — оптимально для підготовки, аналізу та висновків.
— Підхід консультанта. Віталій Слутий, кар’єрний консультант від Choice31, прийшов повністю підготовлений. Ми з першої хвилини працювали продуктивно, без «води». Фактично це не лише 3 години для клієнта, а більше — з огляду на якісну підготовку, подальші follow-ups, і так кілька разів.
— Якість відповідей. Я отримала вичерпні, змістовні й корисні відповіді на свої запитання.
— Глибина аналізу. Віталій проконсультував як щодо галузі загалом, так і щодо конкретних позицій. Разом ми проаналізували мої навички й можливості розвитку, а також отримала рекомендації щодо навчання. Використовували прикладні інструменти, зокрема T-matrix.
— Партнерська мережа. Choice31 має розвинуту мережу партнерів, що відкриває додаткові можливості для нетворкінгу.
— Співвідношення ціни та якості. Це питання завжди суб’єктивне, проте з мого досвіду рівень «ціна-якість» тут дуже збалансований.
Підсумок. Співпраця з Choice31 перевершила мої очікування (а вони в мене досить високі). Можу щиро рекомендувати: будуйте своє майбутнє власними руками, але з підтримкою професіоналів у цій сфері:)