24 серпня 2023 13:14
Закінчила
Залишу тут свій суб’єктивний та чесний відгук.
Для мене Choice31 — це місце, де максимально зацікавлені в твоєму розвитку: студенти, які показують найкращі результати, отримують не просто сертифікат, а ДИПЛОМ та доступ до кар’єрного центру.
Щодо навчальної програми, то вона дуууже насичена: вся теорія відразу ж підкріплена практичними завданнями ( практики тут й справді багато і для мене це великий «+»).
Викладачі та лектори — практикуючі спеціалісти, а не лище теоретики: після кожного ДЗ є детальний фідбек із вказанням твоїх «точок росту».
Після закінчення курсу я отримала 3 джоб оффери і мала можливість обирати компанію, де працюватиму ( це враховуючи той факт, що конкуренція на посаду джуна зараз , як ніколи висока).
Вже, почавши працювати, зрозуміла наскільки класну базу знань отримала при навчанні і зараз активно практикую в роботі.
Наостанок непрохана порада: дбайте про софт скіли, а про харди — подбає Choice31!:)