Доброго дня. Я пройшла в Choice31 курс PPC-specialist. Ключовим фактором для мене при придбанні курса було те, що доступ до матеріалів курсу давався на 1 рік. Але по факту доступ дали на 6 міс., і це якось не етично по відношенню до до мене, як до клієнта... Написала менеджеру, з яким спілкувалася по умовах проходження курсу, — а він вже звільнився. Написала в чат сайту. Подивимся, чи вирішать моє питання оперативно. І чи вирішать його в принципі.
Діна, вітаю, я Іра, керівник відділу продукту Choice31) Доступ до курсу 1 рік, все вірно. Перевірила по програмі, що ви оплатили курс 25 лютого і він досі у вас в доступі, тобто пройшло вже 7 місяців і доступ не закрився. Ви можете повертатись до нього на платформі як буде час і потреба. Дякую, що обрали навчатись в Choice31.
Пройшов курс по Mobile Product Management від школи Choice 31 і хочу поділитися своїми враженнями. По-перше, курс реально можна пройти повністю безкоштовно, я пройшов його за грантом, так що для тих, хто сумнівається — все працює. Сам курс дуже цікавий і структурований. Після лекцій йдуть практичні завдання, де можна відразу застосувати отримані знання. Особливо круто було працювати з Sensor Tower — це платний сервіс з реальними даними, де можна подивитися актуальну інформацію про ринок. Підтримка працює добре, були невеликі затримки, але в цілому все супер. Лектори цікаві, професіонали своєї справи. Зараз проходжу співбесіду в Kiss My Apps, можливо доповню відгук, якщо плаштуюся у компанію. Дуже дякую Choice 31 за можливість пройти навчання, все дуже якісно і на високому рівні.
Я опинилася на кар’єрній консультації в Choice31 як наслідок кількох факторів:
— У мене був запит на аудит резюме та кілька важливих питань, пов’язаних з IT/Digital у контексті побудови кар’єри. Відповідно я почала вивчати профілі компаній і кар’єрних консультантів у цьому напрямку.
— Ще кілька місяців тому про Choice31 я нічого не знала. Проте натрапила на подкасти співзасновника Netpeak Group (тепер Fractal) про загальний менеджмент. Почала слухати курс за курсом і мені сподобалася філософія Netpeak. Далі я вирішила глибше розібратися, з яких напрямків і бізнесів складається Netpeak Group. Так я знайшла Choice31. Детально ознайомилася з послугами на сайті — він виявився дуже зручним і зрозумілим, не довелося шукати інформацію ще десь. Тож я вирішила, що хочу отримати кар’єрну консультацію саме від Choice31. І не помилилася.
Кілька моментів про співпрацю, якими хочу поділитися:
— Швидкий старт. Організація й підготовка до першої зустрічі зайняли буквально день-два.
— Формат. Консультація складається з трьох зустрічей по годині. Це зручно: часу достатньо, і водночас його не надто багато — оптимально для підготовки, аналізу та висновків.
— Підхід консультанта. Віталій Слутий, кар’єрний консультант від Choice31, прийшов повністю підготовлений. Ми з першої хвилини працювали продуктивно, без «води». Фактично це не лише 3 години для клієнта, а більше — з огляду на якісну підготовку, подальші follow-ups, і так кілька разів.
— Якість відповідей. Я отримала вичерпні, змістовні й корисні відповіді на свої запитання.
— Глибина аналізу. Віталій проконсультував як щодо галузі загалом, так і щодо конкретних позицій. Разом ми проаналізували мої навички й можливості розвитку, а також отримала рекомендації щодо навчання. Використовували прикладні інструменти, зокрема T-matrix.
— Партнерська мережа. Choice31 має розвинуту мережу партнерів, що відкриває додаткові можливості для нетворкінгу.
— Співвідношення ціни та якості. Це питання завжди суб’єктивне, проте з мого досвіду рівень «ціна-якість» тут дуже збалансований.
Підсумок. Співпраця з Choice31 перевершила мої очікування (а вони в мене досить високі). Можу щиро рекомендувати: будуйте своє майбутнє власними руками, але з підтримкою професіоналів у цій сфері:)
Залишився не задоволений курсом. На порядок кращий і дешевший курс можна купити на udemy. Повернути кошти теж не вдалося
Максим, вітаю. Мені дуже шкода, що саме такі враження склались від взаємодії з нашим продуктом, мені дуже б хотілось виправити його, бо наші курси створюються практиками і ми дуже ретельно підходимо до підбору інформації, яку надаємо. Проаналізую який курс ви проходили і на якому етапі отримали відмову (бо запит не отримувала) і прийду до вас з рішеннями.
Працюю в Choice31 більше ніж 3 роки. Дуже подобається працювати в компанії, оскільки надаються абсолютно всі інструменти для того, щоб ти зростав. Компанія як навчає всередині, так і є бенефіти, які допомагають навчатись у сторонніх експертів. Компанія підтримує здорову атмосферу, де всередині є піклування про кожного. Прозора система мотивації, жодного разу не було затримок. Навіть на початку повномасштабного вторгнення не було ні дня затримки, а навпаки тотальна підтримка. Класні бенефіти, знижки у партнерів, подарунки на свята, вихідні дні коли державні свята, веселі івенти. Зрозуміли вимоги до тебе, як до спеціаліста. Тобто ніяких сюрпризів після оферу «очікування\реальність». Бажаю компанії тільки зростання!
Пройшла випробувальний період в Choice31 і я неймовірно щаслива опинитись в команді таких талановитих профі! В мене залишився тільки позитивний досвід від процесу онбордингу та я чітко бачу свої перспективи розвитку в цій компанії. Дуже вдячна своїм колегам <3
Обманюють клієнтів, рекламна комунікація на рівні спортлайфа, після оплати є велика ймовірність, що ви нічого не отримаєте, а повернення коштів вони не роблять. Купа бюрократії, нуль відсотків клієнтоорієнтовності
Доброго дня.
Мені шкода читати ваш негативний досвід від нашої компанії.
Підкажіть який курс ви у нас купляли, де вас обманули, чи не повернули кошти?
На жаль, по імені не можемо знайти вас серед наших студентів.
Ми діємо повністю по зобовʼязанням та вказаній оферті при замовленні, а також при поясненнях причин завжди ідемо на зустріч клієнтам.
В будь якому випадку буду рада деталям взаємодії в діректі лінкедин, фб. Обовʼязково у всьому розберемось і не залишимо вас незадоволеним ☺️
Фантастично позитивний досвід від роботи в Чойс31: спокійна атмосфера, адекватні колеги, стратегія та місія розвитку.
Рекомендую!
Я залишився задоволений курсом, він дав мені повну інформацію про те що таке ASO, а лектори, ментори та менеджер допомогли розібратися з усіма питаннями, які виникали на шляху.
Курс закінчується наприкінці грудня, а я вже отримав оффер, оскільки одразу знав куди я хочу і цілеспрямовано йшов до цього.
Сподобалося що багато різних лекторів, домашні завдання і теми все цікавіші з кожною новою + лектори дають розгорнутий фідбек щодо помилок.
Окремо хочу відзначити блок хайрингу, який готовий до співбесід — максимально повна інформація з питання.
Я проходив не один курс із PPC, в тому числі Choice31, та поділюсь своєю справжньою думкою, що я думаю про навчання тут
Це дуже позитивна та відкрита комунікація з лекторами та менеджерами, яким величезне дякую, але це і чітке (та часто не очевидне) розуміння що насправді тобі потрібно та що хочуть бачити компанії. Програма курсу не про все, але про найважливіше
Може навчання в Choice31 і не ідеальне, але воно про результат, і однозначно найкоротший шлях який я знаю, від вибору до першого оферу в новій професії
А щодо результату, сподіваюсь на прогрес у розвитку в найбільшій агенції з performance маркетингу в Україні, з іще одною випускницею мого потоку ;)
Мені дуже приємно поділитися своїм враженням про компанію Choice31 після завершення курсу Project Manager. Мій досвід навчання виявився дуже позитивним та надзвичайно корисним.
Лектори курсів — справжні професіонали своєї справи. Вони вразили мене своїм досвідом та глибиною знань. Їхня здатність поділитися інсайтами та реальними кейсами зробила навчання особливо цінним. Вони ставилися до викладання відповідально, були завжди готові відповісти на будь-які запитання та надавали приклади, які допомагали якнайкраще засвоїти матеріал.
Структурованість теоретичного матеріалу дозволила легко орієнтуватися у важливих концепціях проектного менеджменту. Практичні завдання були цікавими та викликали додатковий інтерес до матеріалу. Я завжди отримувала від лекторів конструктивний фідбек, що допомагало мені вдосконалювати свої навички.
Окремо хочу відзначити співпрацю з кар’єрним центром після закінчення курсів, де мені надали цінну допомогу в пошуку роботи. Ми разом працювали над різними стратегіями пошуку роботи, підготовкою резюме та супровідним листом. Також зі мною ділилися корисними порадами щодо проходження співбесід. Ця підтримка була надзвичайно цінною, і я відчувала, що Choice31 дійсно прагне допомогти своїм випускникам у досягненні кар’єрних цілей.
Закінчила
Залишу тут свій суб’єктивний та чесний відгук.
Для мене Choice31 — це місце, де максимально зацікавлені в твоєму розвитку: студенти, які показують найкращі результати, отримують не просто сертифікат, а ДИПЛОМ та доступ до кар’єрного центру.
Щодо навчальної програми, то вона дуууже насичена: вся теорія відразу ж підкріплена практичними завданнями ( практики тут й справді багато і для мене це великий «+»).
Викладачі та лектори — практикуючі спеціалісти, а не лище теоретики: після кожного ДЗ є детальний фідбек із вказанням твоїх «точок росту».
Після закінчення курсу я отримала 3 джоб оффери і мала можливість обирати компанію, де працюватиму ( це враховуючи той факт, що конкуренція на посаду джуна зараз , як ніколи висока).
Вже, почавши працювати, зрозуміла наскільки класну базу знань отримала при навчанні і зараз активно практикую в роботі.
Наостанок непрохана порада: дбайте про софт скіли, а про харди — подбає Choice31!:)
Закінчила курс BA у Choice31 на початку червня 2023 року і вже 2 серпня цього ж року вийшла на нову роботу як бізнес аналітик! дуже задоволена лекторами, побудовою процесу навчання, але що найголовніше — це підтримка та супровід у плацевлаштуванні) Результат повністю виправдав очікування, це круто!
Навчалась в Choice31 10.2022-02.2023 ASO-specialist 4.0 і вже працюю «за спеціальністю» :) За три місяці навчання отримала необхідну базу для стару в новій сфері і дійсно класну підтримку і пошуках роботи. Навчання «під ключ». Абсолютно задоволена процесом навчання і отриманим результатом
Навчалась в Choice31 за напрямом Project manager 2.0.
Тільки якісні знання від практикуючих спеціалістів, які я вже застосовую в новій роботі!
І так, через 3 місяці після навчання, за постійної підтримки Кар’єрного центру, я отримала 3 офери і можливість обрати найкращу для себе компанію і роботу)
Працюю в Choice31