CHI Software

Харків, Львів, Барселона (Іспанія), Краків (Польща)

23 грудня 2024 9:48

Olena Monastyrska, HR Generalist в Pillar Solid Offshore

Я чула гарні відгуки про компанію, тому вирішила надіслати своє резюме та поспілкуватись. Звʼязались зі мною досить швидко, дали тестове завдання, уточнили, що термін виконання 2 дні. На жаль, пройшов вже майже місяць, але відгук я не тримала, дуже прикро, що так відбувається процес та ігнорують зворотній звʼязок.

Підтримали:  Ihor Zakharov Rustam Murtazin

Олено, вітаю

У компанії зараз ще відкрита вакансія на позицію HR менеджера. Враховуючи дуже велику кількість відгуків ми надаємо зворотний зв’язок усім, хто проходив тестове завдання та співбесіду зі мною, як керівником департаменту. Проте, варто врахувати, що по причині великої кількості відгуків, як я зазначила вище та святкових вихідних, терміни відповіді могли бути тривалішими.
На скільки мені відомо зворотний зв’язок щодо тестового завдання наш рекрутер Вам надав.
Думаю, Ви добре розумієте, як спеціаліст, що працює в напрямку People Development, що процес хайрінгу це не процес з яким варто поспішати, а той який варто провести з відповідною якістю.

Перепрошуємо за тривалий час очікування і бажаю успіхів у пошуку роботодавця

З повагою,
Оксана Оприско
Head of HR Department CHI Software

Дійсно, я підтверджую, що отримала відповідь, після мого відгуку тут. Наше спілкування та отримання/виконання тестового було в період останніх чисел листопада та уточнено, що в перших числах грудня, я отримаю результат, тобто це було до свят та чітко вказано період, коли я можу очікувати на відповідь. Враховуючи, що я дотрималась термінів виконання, а також уточнила коректність сформульованих питань в ньому, так як самі питання дуже впливають на те, яку відповідь мені потрібно надати, розраховувала на розуміння, наскільки я серйозно налаштована та зацікавлена. До прикладу, як мені підтвердили, що я правильно помітила, в завданні #3 була помилка.

Я, звісно, розумію, що скринінговий процес може займати більший відрізок часу, і так, в тому числі зі свого досвіду, знаю, наскільки різні фактори можуть впливати на це, але завжди намагаюсь звʼязатись з кандидатом, якщо домовлялась про конкретну дату.

Вам також бажаю успіхів у тому, щоб знайти свій ідеальний метч.