1 квітня 2023 21:00
До рекрутера, хеда питань не маю в плані організації та проведення співбесід, все приємно. Проходила відбір на посаду рекрутера, в описі вакансії 3 етапа: кол з рекрутером, перевірка англ та співбесіда з хедом рекрутменту. На початкових етапах рекрутер також сказала: буде 3 етапа. Пройшла всі етапи і на співбесіді з хедом мені запропонували зробити тз. Типу логічно, що пройшовши 3 етапи, я від нього не відмовлюсь. Але це було дивно, бо на початку по тз ані слова і таке відчуття, що мене обвели :) Зробила тз, тобто 4 етапи. І тут фід: не фіда щодо тз, щодо моїх скілів, як спеціаліста, щодо кожного етапу, що довчити, над чим попрацювати. Відповідь, я такого ніколи не бачила: нажаль топ-менеджмент не ухвалив вакансію. ЯК, просто як можна розмістити вакансії на сайтах, проводили етапи з кандидатами, витрачали час, щоб в кінці сказати, що нема апруву. Спочатку йде апрув, а потім вже процес найму. Це максимально дивно, шкода свого часу.
Тетяна, вітаю!
Хочу подякувати та вибачитись.
Дякую за те, що ви приділили час на проходження всіх етапів співбесіди. Дякую за бажання доєднатися до нашої команди! Насправді, ми цінуємо це! Дякую за те, що поділилися своїми враженнями щодо процесу найму.
Дуже-дуже шкода, що так вийшло, і дійсно в процесі пошуку спеціалістів вимущені були призупинити пошуки на деякий час. Хочу вибачитись, ви недаремно витратили свій час, та аби не ситуація ми би обовязково працювали би разом.
Вдалого пошуку! Сподіваюсь, ви зможете знайти роботу найближчим часом!