4 вересня 2022 21:33
Усім привіт) Хотіла б написати неоднозначний відгук про співбесіду у компанію на позицію Department Asisstant. Спілкувалась з приємною дівчиною Єленою. Перша співбесіди пройшла окей, проте потім мені написали що мій рівень зп запропонувати не можуть (хоча на Джинні був відразу написаний бажаний рівень). Але я вирішила піти на зустріч, адже сподобались умови роботи у компанії.
Запланували другу спібсесіду до якої треба було підготуватись у питаннях (відчувала себе як на екзамені), але не проблема. Сказали чекати фідбек до кінця тижня (спібесіда була 17.08) і так наступила тиша) Я розумію що якби моя кандидатура підходила, то вже б усі відписали, проте вважаю не дуже гарно залишати людину без конкретної відповіді. Дякую за увагу і сподіваюсь що компанія працюватиме над цим недоліком (адже бачу що це вже не перший випадок).
Юліє, доброго дня!
Перепрошую, що вам довелося довго чекати на відповідь щодо відкритої вакансії. Оскільки наразі маємо велику кількість відгуків на позицію Department Asisstant і конкурс триває, процес інтерв’ю займає більше часу, ніж зазвичай. Намагаюся попереджати про це кожного.
Я побачила на платформі Djinni відмітку про те, що вакансія вам більше не цікава. Перепрошую, що не відреагувала на це особисто.
Дякую за ваш відгук та сподіваюся, що ви знайшли або знайдете роботу своєї мрії!