CHI Software

Харків, Львів, Барселона (Іспанія), Краків (Польща)

2 червня 2022 23:39

Liudmyla Vlasenko, Business Analyst

Під час війни були декілька етапів інтерв"ю з компанією. І вже по процесу інтерв"ю можна зробити багато висновків про компанію (не тільки роботодавець робить висновки...). А тому своїми висновками поділюсь в якості відгуку.
Плюси:
1. Атмосфера під час спілкування.
2. Дотримання дедлайнів по зворотньому зв"язку між етапами співбесіди (я пройшла 3 співбесіди — інтро, англ., технічна)
Мінуси:
1. Відсутність фінальної відповіді (ну тобто після тех. інтерв"ю повна тиша...).
2. Якість фідбеку. Так як фідбеку не було, то така його і якість.

Всі кандидати і роботодавці зараз розуміють, що ринок змінився. Тепер кандидатів багато, хантити не треба і можна їм не відповідати. Але тримати рівень професійності й показувати свій рівень якості важливо за будь-яких умов. Важливо і кандидатам, і роботодавцям. Ці прості правила ділового етикету і правила комунікації говорять про відповідальність. Все може змінитися знову і кандидати читаючи відгуки заздалегідь зможуть зробити свої висновки.

Update — фідбек отримано :) Рахуватимемо «незручний момент» наслідками ситуації в Україні в зв"язку.

Привіт!
Людмила, дякую за твій відгук. Дійсно, як виявилося, фідбек з причини непорозумiння з моєї сторони не був відправлений. Вибач, що так вийшло.
Дякую тобі, що незважаючи на тяжкі часи терпляче пройшла всі етапи співбесіди.