Checkbox Group

Київ

5 лютого 13:35

Danylo Andrieiev, Member of Technical Staff в xAI

Пропрацював у Checkbox близько 2.5 років і можу сказати, що це був дуже важливий етап мого професійного розвитку. За цей час виріс з Android Developer до Android Team Lead, попрацював над різними проєктами та значно прокачав як технічні, так і управлінські навички.

В компанії реально дослухаються до розробників — до їхніх ідей та пропозицій у технологічному плані. Є відчуття, що твоя думка має значення, а не просто «роби як сказали». Це дуже мотивує і створює здорову робочу атмосферу.

Окремо хочу відзначити команду — дуже дружній і підтримуючий колектив. Для мене це був один із ключових факторів комфорту на роботі. Також видно, що компанія ретельно підходить до відбору людей не лише за технічними навичками, а й за софт скілами, що сильно впливає на загальний клімат у команді.

Загалом маю дуже позитивний досвід роботи в Checkbox і можу сміливо рекомендувати компанію тим, хто хоче рости професійно, працювати в адекватному середовищі та бути почутим як інженер.

Рекомендую Checkbox як гарне місце для розвитку і роботи 👍

Приємно отримувати такі чудові фідбеки, дякуємо!
Спасибі тобі за професійність та той драйв, який ти приносив у роботу, за твої ідеї.
Чудово, що в Checkbox ти не лише ріс як спеціаліст, а ще й побудував команду. Нехай на новому місці все складається якнайкраще 🙌