Checkbox Group

Київ

20 серпня 9:54

Artem Kondratov, QA Engineer в Checkbox Group

Хочу залишити відгук про чудову компанію, в якій я маю можливість працювати. Розуміння того, що компанія чудова прийшло ще під час проходження першого скринінгу на якому, по відношенню до мене, як до кандидата, одразу відчувалось тепло. Спілкування було легке та доброзичливе, неначе я спілкуюсь з давно знайомою людиною. Технічне інтерв’ю теж пройшло в доброзичливій формі, викликав здивування підхід до технічного інтерв’ю, на мою особисту думку, так і має проходити інтерв’ю для спеціаліста, який має досвід роботи. Можу впевнено сказати, що це чудова компанія з прекрасними людьми. Компанія в якій процеси побудовані так, щоб працівники почувалися максимально комфортно. Вся команда відкрита до спілкування та допомоги у вирішенні будь-яких питань. Радий бути частиною такої чудової та професійної команди.

Підтримали:  Мария Литвин

Артеме, спасибі за фідбек!
Ми в Чекбокс віримо в те, що команда — це мега важливо. Тому свідомо будуємо процеси так, щоб кожен відчував себе комфортно і міг зосередитись на дійсно важливих задачах.
Раді, що це відчувається і на етапі знайомства з компанією, і після завершення адаптації :)