Centum-D

Дніпро

24 липня 2023 17:43

Anton Razvodov, Product Owner в VMedia

Centum-D — моя перша робота в IT. Потрапив туди після курсів.
Компанія надала мені шанс і проклала мій шлях в Project Management.

Роботи було багато, тому допомогло моє бажання навчатися і розвиватися. В навчанні допомогла Світлана, яка підтримувала щоденну комунікацію по проєктах, допомагала зрозуміти процеси, ньюанси і підказувала де і що можна почитати.

Окремо варто відмітити відсутність бюрократії в процесах компанії.

Команда крута, всі профі своєї справи. Завжди можна звернутися по допомогу і отримати відповідь.
Командою часто вибиралися на природу, боулінг, speaking club і святкували свята разом. Я би сказав, що це традиція компанії, яка сприяє розвитку відносин у колективі.

За час поки я працював тут команда постійно зростала і розвивалася, з’являлися нові проєкти.
Новачків завжди підтримували, допомагали і надавали шанс.

Заробітна плата ніколи не затримувалася і видавалася вчасно.

Офіс знаходиться в центрі міста, куди зручно добиратися. Офіс зручний і, звичайно, там є плюшки)

Антон, хочется поинтересоваться что же заставило вас так быстро (спустя всего 5 месяцев) уйти из этой замечательно компании и найти место где вы работаете до сих пор?)

Валерія, нам так приємно, що у нашої компанії вже є прихильники! Дуже приємно, що ви слідкуєте за нашою сторінкою.
Підкажіть, як вас знайти, щоб все-таки віддати вам залишок вашої виплати, яка вже півтора року лежить у нас? Будь ласка, напишіть комусь з менеджменту чиї контакти у вас залишились, ми узгодимо час зустрічі. Заздалегідь дякую!

Опа, а ключ вже став не такий потрібний чи що?))

Будь ласка, візьміть у того самого менеджменту мої контакти та відправте залишок моєї заробітньої плати (точно знаю що ви не врахуєте індексацію та курс, але то вже інше) на карту, яка до речі теж є у того самого менеджменту, який робив таку саму процедуру раніше. Це ж не складно, особливо для IT компаніі, я вважаю))