7 червня 2023 13:57
З компанією Centum-D я з 2020 року. Атмосфера в ній завжди була дружньою. Навіть на співбесіді та знайомстві з командою не було якогось зверхнього офіціозу, а навпаки, усі віталися, підтримували розмову та жартували, так ніби я просто прийшла на знайомство в нову компанію друзів, а не влаштовуватися на роботу. Та й сама співбесіда в мене була схожа на звичайну розмову, а не допит чи вікторину, як часто бувало в інших компаніях.
Я прийшла без досвіду роботи контент-менеджером, але завдяки бажанню навчатися та активній допомозі команди швидко адаптувалась. Першого дня мені дали наставницю, яка все мені пояснювала. Проте з питаннями по роботі я могла звернутися до будь-кого, навіть до керівників і мені завжди допомагали. Через місяць здавалося, що я працювала тут завжди)
Коли в мене раптово видалась нагода подорожі в інше місто, мені без проблем дали змогу працювати дистанційно. Під час коронавірусу також надали всю необхідну техніку для комфортної роботи вдома. Війна внесла свої корективи, проте я можу працювати і в офісі, і дистанційно, що дуже зручно, за таких нестабільних часів.
Також у нас часто проводилися one-to-one зустрічі, з якими я познайомилася тут уперше, бо на попередніх місцях роботи такої практики не було. Після них у нас завжди щось покращували, від банального розширення асортименту солодощів на кухні, до окремого «тихого» кабінету для тих, хто любить працювати в тиші.
Стосовно лікарняного, відпустки чи відгулів, то зазвичай особливих проблем не було. Якщо я себе погано почуваю, або є якість нагальні особисті справи, то я завжди можу залишитися вдома чи почати роботу пізніше, заздалегідь попередивши про це. Лікарняних не брала, але знаю, що така можливість є. Щодо відпустки, то особисто мені іноді було складно йти надовго, бо я не хотіла залишати свої задачі незавершеними або передавати іншим, щоб завжди бути в курсі всіх процесів. Іноді її важко було синхронізувати з іншими колегами, щоб рівномірно розподілити навантаження на період відсутності. У такому разі я брала відпустку не цілком, а ділила її на частини по кілька днів упродовж року, що іноді було навіть зручніше.
Розвиток у компанії завжди вітається. Мені пропонували різні варіанти, щоб було комфортно та цікаво рухатися далі. Спочатку я обрала поглиблення своїх навичок як контент-менеджер, а потім вивчення SEO. Кожного разу ми узгоджували мій план розвитку та фінансово-мотиваційну систему, тому все було зрозумілим.
Також подобаються наші корпоративні традиції:
— святкувати усі особливі події, свята
— періодично збиратися разом для відпочинку після роботи
— влаштовувати корпоративи, які дають змогу краще пізнати одне одного, поспілкуватися наживо з колегами з інших міст, або більше познайомитися з новачками
— корпоративні подарунки, які взагалі окремий різновид мистецтва, оскільки вони завжди круто оформлені, ідеально підібрані та приємно дивують))
Спостерігаючи впродовж кількох років за розширенням колективу, можу сказати, що всі люди, які до нас приходили були різними, але завжди хорошими та цікавими. Як мінімум ті, з ким я безпосередньо працювала над спільними проєктами або з ким вдалося поспілкуватися між роботою) Звичайно, ситуації бували різні, але іноді навіть я дивувалася лояльності та терпінню керівництва.
Щодо самої компанії, можу сказати, що вона багато в чому дуже розвинулася та зросла за цей період. Впевнена, що в майбутньому таких змін буде ще більше, бо завжди є куди рости))